Fii stralucitoare in orice moment al zilei

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 23:09
1227 citiri
Fii stralucitoare in orice moment al zilei
Foto: Buzzle

Fiecare femeie isi doreste sa aiba pielea perfecta, dar pentru a avea parte de ea este nevoie sa urmezi cativa pasi siguri si simpli care te vor ajuta sa ai un ten care sa radieze de sanatate si de frumusete.

Frumusete pentru gat si fata

Intotdeauna curata gatul si fata de doua ori pe zi cu o lotiune potrivita tipului tau de ten, te sfatuieste Buzzle.

In timp ce o lotiune pe baza de gel este buna pentru tenul gras, pe tenul uscat foloseste o lotiune spumanta. Hidrateaza imediat dupa spalare si apoi aplica putina crema cu protectie solara, chiar daca nu vrei sa iesi afara. Si nu uita sa o aplici si pe gat si pe urechi. De doua ori pe saptamana foloseste un exfoliant pentru a indeparta piela moarta si punctele negre.

Frumusete pentru maini si brate

Multe femei sunt atat de atente la fata incat uita de brate si maini. Pentru a preveni sa ai un aspect neplacut utilizeaza zi de zi un gel de dus exfoliant si apoi o crema profund hidratanta. De asemenea, nu uita sa folosesti produse cu protectie solara.

Frumusete pentru blonde: cum sa ai un par stralucitor ca Marilyn Monroe

Frumusete pentru picioare

Picioarele trebuie mentinute netede si moi. Dupa fiecare dus foloseste o crema hidratanta pentru picioare. Atunci cand iesi din casa da-te din abundenta cu lotiune cu protectie solara, mai ales daca te incalti in sandale. De doua ori pe luna foloseste un exfoliant.

Frumusete pentru spate

Si pielea de pe spate isi spune cuvantul in ceea ce priveste imaginea ta, asa ca ai grija de ea si ofera-i lotiunile de care are nevoie. Foloseste saptamanal un gomaj cu sare de mare sau cu zahar brun pentru a scapa de murdarie, ulei si pielea moarta.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#femeie sfaturi frumusete, #femeie frumusete , #frumusete