Greseli pe care sa le eviti cand alegi produse de make-up pentru tine

Advertorial
Marti, 10 Octombrie 2017, ora 12:14
6586 citiri
Greseli pe care sa le eviti cand alegi produse de make-up pentru tine

Daca esti pasionata de machiaj si iti place sa ai in colectia ta cat mai multe produse de make-up, trebuie sa faci intotdeauna alegerea corecta. De ce? Pentru ca altfel nu vei putea folosi noile achizitii, iar banii pe care i-ai cheltuit nu ii mai poti primi inapoi. De aceea e foarte important sa eviti cateva greseli pe care le poti face foarte usor, daca te lasi putin dusa de val de febra cumparaturilor.

Citeste in continuare si afla care sunt greselile pe care nu trebuie sa le faci cand cumperi produse de make-up pentru tine.

Alegi un fond de ten sau un anticearcan care nu este potrivit cu nuanta si cu tipul tau de ten

Este o greseala pe care o fac foarte multe fete si femei, in special cand vorbim de nuanta corecta a fondului de ten.

Ce trebuie sa faci pentru a fi sigura ca alegi un fond de ten potrivit pentru tipul tau de ten si cu tonul pielii tale? Afla intai de toate ce tip de ten ai. Este destul de usor sa afli acest lucru, pentru ca in timp ai observant si tu cum se comporta tenul tau in anumite conditii.

Daca are nevoie de foarte multa hidratare, in niciun caz nu va trebui sa folosesti un fond de ten matifiant. In schimb, daca tenul tau este gras sau mixt va trebui sa alegi produse care sa nu incarce si mai mult tenul, dar sa iti ofere acoperirea de care ai nevoie.

Cand vine vorba de nuanta tenului tau, lucrurile pot fi destul de complicate, mai ales daca pielea ta are o nuanta aparte. Tenul tau poate avea subtonuri neutre, inchise sau deschise, nuante de galben, roz sau piersiciu.

Pentru a te asigura ca gasesti culoarea perfecta, ar trebui sa ceri sfatul unui specialist din magazinele specializate de make-up.

Pana acum am vorbit de fond de ten, acum este timpul sa iti spunem mai multe despre anticearcan. Acesta trebuie sa aiba o nuanta mai deschisa decat fondul de ten, pentru ca il folosesti atat pentru a-ti acoperi cearcanele, cat si pentru a-ti ilumina fata. E foarte important ca acesta sa reziste perfect pe pielea ta in decursul unei zile intregi.

Folosesti prea multe produse pentru un machiaj simplu, de zi

E adevarat ca unele persoane au nevoie de ingrijire speciala cand vorbim de tenul lor, de hidratare, matifiere sau chiar de ingrijirea unui ten problematic.

Totusi, nu ar trebui sa folosesti mai multe produse decat este cazul, mai ales cand vorbim de un machiaj de zi care ar trebui sa fie foarte simplu si natural. Prea multe produse pot duce la un ten incarcat si chiar la alte probleme dermatologice.

Crezi ca orice tendinta noua in materie de make-up ti se potriveste

O alta greseala pe care trebuie sa o eviti este sa incerci toate noile tendinte in materie de machiaj de care ai auzit de la cei mai mari make-up artisti. Un trend pe care ti-l putem exemplifica este acela al rujurilor mate si foarte inchise la culoare. Acestea se potrivesc doar cu anumite tonuri de piele sau forme de buze.

Daca buzele tale nu sunt foarte voluptoase o nuanta inchisa iti va face buzele sa para si mai subtiri. Esti libera sa incerci orice in materie de machiaj, dar te sfatuim sa folosesti doar tehnicile si produsele care te avantajeaza.

Un alt sfat de care ar trebui sa tii cont, este sa incerci sa folosesti intotdeauna produse profesionale pentru machiajele tale, pentru ca acest lucru iti va asigura look-uri perfecte si rezistente. Cupio este unul dintre brandurile de make-up pe care ti le recomandam.

Tu cunosti pe cineva care face astfel de greseli in materie de machiaj?

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#anticearcan , #frumusete