Idei de coafuri si machiaje speciale de sarbatori (Galerie foto)

Duminica, 23 Decembrie 2012, ora 08:01
12041 citiri
Idei de coafuri si machiaje speciale de sarbatori (Galerie foto)

Pentru ca tinuta ta sa fie perfecta in zilele speciale care urmeaza, alaturi de hainele potrivite trebuie sa adopti si o coafura si machiaj in ton, pentru a arata magnific la petrecerile de iarna.

Daca nu stii ce sa alegi, te poti inspira din ideile prezentate de Glamour:

Machiaza-te in stil smoky eyes, cu ruj intr-o nuanta naturala, de culoarea piersicii. Poti face niste codite din creion la coltul ochilor, pentru un plus de dramatism. Parul prinde-l lejer, intr-o codita facuta pe o parte, lasand multe suvite libere.

Poti sa iti prinzi parul in parti precum Keira Knightley, mai ales daca te hotarasti sa porti o rochie fara bretele. Acesta este un look retro, elegant si foarte interesant. Rujul roz si machiajul cu codite la coltul ochilor vor completa de minune conceptul.

In locul unui coc inalt, clasic, prinde-ti parul imediat deasupra cefei, asa cum face Cate Blanchett. Si acest stil este usor retro si extrem de elegant, putand fi realizat acasa in cateva minute. Lasa in fata bretonul liber sau cateva suvite.

Pentru o petrecere fara pretentii, relaxata, poti sa iti prinzi parul foarte tineresc, in varful capului, strans bine, punand niste sclipici pe el sau gel care sa confere stralucire. In acest caz, machiajul poate sa fie cel care sa iasa in evidenta, putand alege un ruj mai intens.

Procedeaza precum Olivia Culpo si fa o carare pe jumatate, impleteste parul in doua codite, dupa care prinde-l la spate intr-un coc. In rest, ai nevoie de un ruj roz pal si machiaj smoky eyes.

Daca vrei sa ai parul desfacut macar pe jumatate, procedeaza precum Kristen Stewart. Fa in asa fel incat sa prinzi jumatatea de sus cu agrafe negre subtiri, care sa nu se vada, si sa para ca parul este aproape innodat. Nu uita de volum in partea dintre frunte si crestetul capului. Coafura fiind una "cuminte", poti aplica un machiaj mai indraznet.

Cand ai parul scurt, te gandesti ca nu prea ai cum sa-l aranjezi. Nu este asa, caci poti impleti o multime de codite in diverse directii si de grosimi diferite. De exemplu, impleteste o codita in fata, ca o coroana, in spate prinzand parul cu agrafe micute, pentru a da senzatia de miscare. Coloreaza buzele cu un ruj grena si ochii machiaza-i cat mai natural.

Fie ca parul tau are in mod natural un asemenea volum sau i-l dai tu din perie si fixativ, nu mai ai nevoie decat de un ruj portocaliu pentru un aspect tineresc si sic, precum cel al lui Solange Knowles.

Esti in criza de timp si nu stii ce coafura sa adopti? Fa-ti o carare dreapta sau in zig-zag usor, intr-o parte, alege o suvita de par din fata, pe partea cu mai mult par, impleteste-o, prinde-o dupa ureche si lasa restul parului liber.

Coada de cal este considerata plictisitoare, asa ca trebuie sa o modernizezi putin. Daca ai parul foarte lung, este tocmai bine. Prinde-ti parul intr-un nod in varful capului, securizeaza-l cu agrafe, pentru a fi sigura ca nu se desface, iar restul lasa-l liber, tinandu-l pe un umar. Machiajul trebuie sa fie vesel, cu un ruj cu o tenta portocalie si o nuanta de piersica pe pleoape.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#coafuri sarbatori modele, #idei coafuri petreceri sarbatori, #coafuri machiaj petreceri sarbatori , #frumusete