Intra in noul an frumoasa: Trucuri pentru o piele stralucitoare

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 08:35
3315 citiri
Intra in noul an frumoasa: Trucuri pentru o piele stralucitoare

Frigul si vantul pot sa distruga pielea si sa o faca sa arate mata, fara stralucire, lipsita de viata.

Pentru a te asigura ca nu este cazul tau si vei arata fenomenal la inceputul anului, iata ce poti face, potrivit Reader's Digest:

Bea ceai

Ceaiul este plin de antioxidanti, asa ca asigura-te ca bei cateva cani pe zi. Compusii sai ajuta la tinerea la distanta a radicalilor liberi, iar daca pui si un strop de lamaie, ai si mai mult de castigat, caci iti vei intari si sistemul imunitar. In plus, vitamina C ajuta la intretinerea unei pieli catifelate.

Ia cate o multivitamina pe zi

Multivitaminele sunt bune, mai ales in cazul in care dieta ta nu contine multe fructe si legume. Importante sunt in special vitaminele C, A si B, acestea ajutand la constructia colagenului.

Ai grija de ingrijirea externa

Atunci cand vine vorba de produse de ingrijire externa, este bine sa stai departe de acelea care au mult parfum. Acestea, in special atunci cand este soare puternic, pot sa aiba un efect de incarcare a porilor sau chiar sa produca iritatii.

Nu uita de importanta sportului

De fiecare data cand ai sansa, mergi la o alergare in parc, la sala sau pe bicicleta. Atunci cand transpiri, elimini foarte multe toxine si pielea se curata.

Crema hidratanta

Trebuie sa tii cont ca pe perioada iernii, pielea are nevoie de mai multa hidratare decat vara, asa ca trebuie sa folosesti crema in special inainte de a iesi din casa. In plus, cumpara produse cu efect de reparare a celulelor, pe baza de citrice, mere, struguri sau iaurt. Acestea iti vor face pielea sa arate mai tanara pe zi ce trece.

Foloseste produse din aceeasi gama

Este mai bine ca atunci cand iti alegi produsele se ingrijire sa fie din aceeasi gama, caci sunt cocepute pentru a face "echipa" si a actiona impreuna pentru un rezultat total cat mai bun.

Foloseste pudra de copii

Aceasta poate fi folosita unde se aseaza piele pe piele, precum la subrat, coapsele interne si chiar sub sani, mai ales daca acestia sunt mari. Pudra previne iritatiile si acumularea de bacterii sau ciuperci.

Fa dus asa cum trebuie

Renunta la dusurile foarte fierbiti si lungi, caci acestea nu fac altceva decat sa usuce pielea, daca sunt efectuate prea des. Apa trebuie sa fie calduta si sa nu se petreaca sub dus mai mult de 10 minute.

In cazul in care ai pielea uscata...

- pune un sfert de kg de sare si o jumatate de kg de bicarbonat de sodiu in cada si stai inauntru pana cand apa se raceste, pentru a detoxifia epiderma si a scapa de eventuale iritatii;

- 2 cani de sare Epsolm pot fi si ele foarte eficiente, facand un scurb cu ele pentru eliminarea pielii moarte;

- pune in cada de baie cateva pliculete din ceaiul preferat;

- tot in cada poti sa pui otet de miere si ulei se susan, acestea ajutand la echilibrarea pH-ului si la mentinerea unei bune hidratari.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#trucuri frumusete piele sfaturi ingrijire piele, #sfaturi piele stralucitoare, #piele stralucitoare ingrijre , #frumusete