La ce recurg femeile pentru splendoarea tenului lor (Galerie foto)

Luni, 13 Mai 2013, ora 12:15
4294 citiri
La ce recurg femeile pentru splendoarea tenului lor (Galerie foto)
foto Big Picture

Chiar si Alba ca Zapada, dornica sa stie cat era de atragatoare, se privea zilnic in oglinda, conversand cu ea metaforic despre propria frumusete. Cu siguranta n-a existat in vechime si nici azi nu se gaseste femeie care sa nu-si caute in oglinda "farmecele".

Aspectul fetei rapeste multe minute si uneori chiar ore din ziua femeii moderne, ii consuma banii si uneori ii afecteaza sanatatea, daca doamna apeleaza la procedee improvizate.

Dar ce nu face o femeie frumoasa ca sa fie si mai frumoasa? Si ce nu fac specialistii, terapeutii, vracii, cosmeticienii, chiar si medicii, ca sa-si puna priceperea si maestria in slujba frumusetii?

Tehnica de astazi mai reinvie uneori solutii provenite din procedeele "babesti" de altadata, dar adesea dispune de propriile mijloace, sofisticate si costisitoare, intrucat adevaratele doamne pretentioase si pedante din zilele noastre nu pun pret pe solutiile ieftine de infrumusetare.

Ar fi greu sa te pronunti asupra efectului miraculos al procedeelor, dar unele solutii sunt atat de neasteptate incat merita sa fie aflate chiar si de acele doamne care nu vor avea vreodata ocazia sa le incerce, comentaza portalul Big Picture.

Efectele veninului de albine sunt cunoscute din timpuri vechi, iar doamne care se lasa intepate sub supravegherea unor specialisti mai exista si astazi. Totusi, farmocologia moderna produce creme pe baza acestui venin si nu putine sunt doamnele care le foloseasc.

Exista zvonuri insistente ca, inainte de nunta, insasi Kate Middleton ar fi folosit masti din venin de albine.

Tehnica palmuirii obrazului se cunoaste de multa vreme, iar in Thailanda sunt specialisti special pregatiti sa le serveasca indeosebi pe numeroasele turiste care nu rateaza ocazia sa incerce aceasta metoda de infrumusetare. La San Francisco, palmuitorii sunt incomparabil mai putin indemanatici, iar o sedinta de 15 minute costa 350 dolari.

Masca din foita de aur se cunostea de pe vremea Egiptului antic. Studii recente au confirmat ca pielea, in contact cu metalul nobil, isi mentine aspectul tineresc, nu avanseaza celulita, iar epiderma capata un aspect matasos. Statiunea Palm Beach din Florida a ajuns renumita pentru practicarea acestei proceduri.

Masca din excremente de pasare are succes indeosebi in Japonia si la New York. Ingredientul confera pielii o deosebita stralucire naturala. "Materia prima" mai contine si tarata fina de orez, constituind laolalta o pasta omogena.

Tratamentul cu sange propriu este o idee a doctorului Sam Lam din Texas si consta in prelevarea de sange din venele pacientei si injectarea sa subcutanata, pe chip. Tehnica presupune conditii riguroase si doze precise, de la care nu se admit abateri. Se aplica numai sub stricta supravegere medicala.

In China, procedeul numit "Huo Liao" (elixirul focului) se practica din antichitate. Consta in aplicarea pe fata a unei masti din material textil, imbibat intr-un lichid inflamabil - de obicei alcool. Arta terapeutului consta in a da foc mastii si a o indeparta inainte de momentul cand caldura ar putea dauna epidermei.

Terapeutii pretind ca se netezesc ridurile si se elimina "efectul de punga" de sub ochi. Este interesant ca nu-l practica doar chinezoaicele, ci mai ales turistele din America si Europa aflate ocazional in China.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#tehnici infrumusetare ten, #tratamente neconventionale ten, #indepartare riduri tehnici, #piele matasoasa tehnici , #frumusete