Make-up cu Lizi Serbanescu: 7 moduri inedite in care poti sa folosesti pudra de bebelusi

Luni, 14 Martie 2016, ora 18:19
11404 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: 7 moduri inedite in care poti sa folosesti pudra de bebelusi
Foto: Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Ce poate fi mai bun decat un produs de infrumusetare eficient? Unul care indeplineste mai multe functii, care este usor de gasit si nu costa mult! Cu alte cuvinte, pudra de bebelusi.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cinci pasi catre un ten de portelan

Probabil ai avut sau ai in dulapiorul de la baie un flacon cu aceasta minune alba. Uite cum poti s-o folosesti in avantajul tau:

1. Fa-ti o masca de fata rapida. Amesteca putina apa cu cateva lingurite de pudra si aplica pasta pe fata. Dupa 20-30 de minute, clateste tenul. Vei vedea cum chipul a devenit mai placut la atingere. In plus, daca o aplici cu regularitate, vei observa ca scapi de acnee.

2. Foloseste-o in locul unui deodorant. Daca ai probleme cu transpiratia si nu ti-ai luat deodorantul cand ai plecat de acasa...utilizeaza talc. Acesta va absorbi transpiratia si va indeparta mirosurile.

3. Matifiaza tenul. Aplica putina pudra pe o pensula groasa si apoi foloseste-o in zona T, cand este cazul.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Nu crede tot ce auzi! 3 mituri despre produsele naturale de machiaj

4. Lasa impresia unor sprancene bogate pudrand firele de par intre aplicarile fardului sau rimelului de sprancene.

5. Nu ai baza de machiaj? Foloseste pudra de bebelusi in zona pleoapelor pentru a absorbi uleiul care duce la migrarea fardului de-a lungul zilei.

6. Inlocuieste samponul uscat. Daca nu mai ai sampon uscat, foloseste talcul la baza radacinei firului de par pentru a-i reda aspectul curat din prima zi.

Make-up cu Lizi Serbanescu: 7 trucuri de frumusete pentru cele mai lenese dintre noi

7. Calmeaza iritatia dupa epilatul cu ceara sau depilatul cu lama. Pur si simplu aplica pudra in zonele sensibile si rosii.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Trucuri despre cum sa te machiezi anul acesta ca sa impresionezi

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Trucuri cu pudra de bebelusi, #trucuri frumusete pudra bebelusi, #trucuri frumusete pudra talc , #frumusete