Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum sa-ti faci propriul gel de sprancene acasa

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 12:56
12230 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum sa-ti faci propriul gel de sprancene acasa
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Sprancenele rebele au un singur "leac": ceara sau gelul de fixare. Al doilea produs este mai usor de aplicat, fiind dotat cu o periuta de mascara care permite perierea si ordonarea firelor.

Daca nu ai inca, ar fi bine sa faci rost de acesta. Daca nu ai bugetul necesar ca sa iti completezi trusa de cosmetice sau pur si simplu nu ai cand sa iesi la shopping, fa-ti propriul gel de sprancene acasa! Specialistul in psihoestetica Lizi Serbanescu sfatuieste cititorii Ziare.com cum il pot prepara.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

Inainte sa te ingrijorezi ca nu ai ingredientele necesare, lasa-ma sa te asigur ca ai nevoie doar de doua produse pe care pot sa pariez ca le gasesti in dulapiorul de la baie. Asadar, cauta o periuta de la un rimel uscat pe care nu l-ai aruncat inca si curata perii cu grija. In lipsa ei, foloseste o periuta de dinti noua. Mai ai nevoie doar de un fixativ de par - nu conteaza marca.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Nu crede tot ce auzi! 3 mituri despre produsele naturale de machiaj

Acum e acum - pulverizeaza fixativ pe oricare dintre periute cu grija, astfel incat sa vezi produsul la suprafata perilor. Nu e usor sa concentrezi pulverizatorul pe mica perie de rimel, dar asigura-te ca ai acoperit toti perii.

Inarmata cu gelul de sprancene homemade, periaza firele de la capul sprancenei in sus, urmand linia naturala. Incearca sa te misti rapid pentru a evita uscarea fixativului pe aplicator. Cand ajungi la cele din dreptul arcadei, periaza-le in directia cresterii lor si in jos. Vei vedea cum firele lungi sau usor curbate vor arata perfect intreaga zi!

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cinci pasi catre un ten de portelan

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Gel pentru sprancene facut acasa, #gel sprancene homemade, #gel sprancene frusumete , #frumusete