Make-up cu Lizi Serbanescu: "Dulciurile" bune pentru ten

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 10:44
3774 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: "Dulciurile" bune pentru ten
Foto: Estetic Studio by Lizi Serbanescu

In dorinta de a fi cat mai frumoase, femeile apeleaza uneori la masti facute din produse naturale, dar inainte sa le aplicam pe piele trebuie sa ne gandim si la cat de bine ne fac din interior.

Specialistul in psihoestetica Lizi Serbanescu explica pentru Ziare.com la ce ne ajuta unele alimente sanatoase si cum trebuie sa le folosim.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cinci pasi catre un ten de portelan

Ciocolata este recomandata pentru luminozitatea pielii

Cu un continut ridicat de cacao, iti hidrateaza pielea, oferindu-i suplete si fermitate. Ciocolata neagra contine o multime de flavonoide, cunoscute ca antioxidanti. Pentru continut maxim de flavonoizi, mananca ciocolata cu cel putin 70% cacao.

Doua patratele pe zi ar trebui sa fie suficiente pentru a imbunatati luminozitatea tenului, iar in momentul in care cofeina este aplicata direct poate reduce temporar pielea umflata, deoarece dilata vasele de sange.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Nu crede tot ce auzi! 3 mituri despre produsele naturale de machiaj

Protejeaza pielea cu rodii

Rodiile au un continut mare de polifenoli, cunoscuti ca antioxidanti. Aceste fructe regleaza circulatia sangelui de la nivelul pielii si ii va oferi nuanta sanatoasa rozalie.

Pentru a avea o astfel de nuanta a pielii este de ajuns sa mananci o rodie sau sa bei cateva pahare de suc de rodie zilnic.

In momentul in care aplici direct pe piele, antioxidantii din rodii te ajuta sa atenuezi ridurile fine si sa iti hidratezi tenul.

Make-up cu Lizi Serbanescu: 7 trucuri de frumusete pentru cele mai lenese dintre noi

Fructele de padure

Dintre fructele de padure va trebui numai sa le alegi pe cele care iti plac cel mai mult. Fie ca optezi pentru capsuni, afine, coacaze, zmeura sau mure, toate sunt pline de vitamina C care iti va asigura tineretea pielii si o va proteja impotriva inflamatiei.

Este cunoscut faptul ca 150 de grame de capsuni furnizeaza 130% din doza recomandata zilnic de vitamina C. Aceasta vitamina sustine productia fibrelor de colagen, necesar pentru mentinerea pielii fine si ferme, ceea ce inseamna mai putine riduri.

Capsunile sunt recomandate datorita acidului elagic, care protejeaza pielea. Mai mult, capsunile protejeaza organismul de cancer. Poti sa le consumi direct sau poti sa faci masti pentru revitalizarea tenului.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Trucuri despre cum sa te machiezi anul acesta ca sa impresionezi

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dulciurile bune pentru ten, #fructe masti ten, #recomandari fructe ten , #frumusete