Mituri legate de frumusete

Joi, 12 August 2010, ora 18:08
2326 citiri
Mituri legate de frumusete
Foto: Catwalkfashion

Imbunatatirea aspectului fizic a fost dintotdeauna o preocupare cu prioritate pentru femei. Insa nu mereu tot ce citesti sau auzi din diverse surse este si bun de urmat.

Excelle.monster te ajuta sa afli cateva mituri despre frumusete.

1. Porii se inchid si se deschid

Este improprie aceasta afirmatie. Porii fetei pot acumula celule moarte si diferite alte substante care ii determina sa se largeasca. Insa, cu un gomaj facut periodic si, daca se poate, cu sedinte de cosmetica, poti scoate mizeria adunata.

2. Castravetele reduce aspectul de ochi umflati

Nu castravetele in sine are acest efect, ci faptul ca acesta are capacitatea de a ramane rece pentru mai mult timp dupa ce este scos din frigider. Prin urmare, orice lucru care este rece poate inlocui cu succes castravetele, atunci cand il folosesti pentru a reduce umflaturile.

3. Sapunul nu este bun pentru piele

Cel care contine lesie si grasimi animale, da, nu este bun. Insa, in ultimul timp au aparut sapunuri care au si ingrediente hidratante, acestea fiind benefice pentru ten.

4. Vaselina cosmetica previne aparitia ridurilor

Aplicata in fiecare seara, aceasta poate sa estompeze ridurile, dar nu poate sa previna aparitia lor deoarece nu are efecte anti-imbatranire.

5. Nu smulge un fir de par alb deoarece vor creste mai multe in locul lui

In principiu nu este indicat sa iti smulgi fire de par, dar nu pentru ca, daca este unul alb, cresc mult mai multe in locul lui. Aceasta afirmatie este o aberatie.

6. Produsele fara alcool sunt mai bune

Nu toti derivatii din alcool sunt daunatori pielii tale. Unii sunt emolienti, ceea ce inseamna ca fac ca pielea sa fie mai moale. Spre exemplu: cetyl-alcohol, benzyl-alcohol sau oleyl-alcohol.

7. Scurteaza-ti parul si genele o data pe saptamana si vor creste mai lungi

Daca faci acest lucru cu siguranta vei ajunge in scurt timp sa ramai fara ambele. Genele nicidecum nu trebuie taiate. Iar parul are nevoie de o tunsoare o data la o luna si jumatate, doua.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#mituri frumusete, #mituri ingrijire aspect fizic , #frumusete