Nu ai timp de plaja? Reguli pentru un bronz perfect... din cutie

Sambata, 26 Iunie 2010, ora 20:39
2057 citiri
Nu ai timp de plaja? Reguli pentru un bronz perfect... din cutie
Foto: Arhiva

Mai ales vara, majoritatea femeilor isi doresc sa aiba o piele ciocolatie, care sa le scoata in evidenta. Daca nu ajungi insa la plaja si nici macar la solar, iti ramane solutia cremelor autobronzante.

Numai ca acestea trebuie aplicate dupa niste standarde, ca sa nu ai surpriza de a obtine o piele cu pete. Un incident ca acesta se mai intampla chiar si la vedete, care ies in public cu diferente vizibile pe anumite parti ale corpului, chiar daca la ele poate fi si vina stilistilor, care nu sunt atenti cand pulverizeaza bronzul (aceasta este o metoda mai scumpa de bronzare artificiala).

Ca sa eviti o asemenea situatie, respecta regulile de mai jos, oferite de Daily Mail.

1. Alege produsul potrivit tie

Din pacate, aceasta regula, desi este una dintre cele mai importante, este si cel mai greu de indeplinit, pentru ca nu poti sa stii ce este potrivit pentru tine decat dupa ce testezi mai multe produse, ori asta inseamna si incercari mai putin reusite. Specialistii recomanda, insa, pentru incepatori sa foloseasca un produs care bronzeaza treptat.

2. Exfoliaza-ti pielea

Celulele moarte si eventualele cojite de pe piele trebuie indepartate inainte de a aplica bronzul, pentru a obtine o nuanta cat mai uniforma. Indicat este sa faci exfolierea cu o zi inainte, nu cu cateva minute inainte. De asemenea, evita sa folosesti produse uleioase inainte sa te dai cu crema autobronzanta, pentru ca aceasta sa faca o "priza" mai buna.

3. Alege un loc unde ai lumina din plin

Daca nu ai un bec puternic in baie, mergi intr-o alta camera cu lumina mai multa. Ideal ar fi sa ai si o oglinda mare, in care sa te vezi integral.

4. Nu te grabi

Oricat ai fi de nerabdatoare sa vezi rezultatele, nu te grabi atunci cand aplici crema autobronzanta. In plus, la fel de important este sa ii lasi suficient timp ca sa intre in piele si sa se usuce. Intregul proces ar putea mai mult de o ora.

5. Hidrateaza-te inainte

Pielea din anumite zone mai uscate ale corpului, cum ar fi genunchii, coatele, incheieturile mainilor, gleznele, absoarbe mai mult produs, astfel ca zonele respective vor fi mai inchise la culoare. Pentru a evita acest lucru hidrateaza-ti pielea foarte bine inainte.

6. Echipeaza-te

Inainte de a incepe aplicarea pune-ti pe maini manusi din latex si asigura-te ca ai la indemana un aplicator prelungit, care sa te ajute sa iti dai si pe spate usor, fara a avea nevoie de altcineva. Dupa ce ai terminat cu tot corpul, scoate-ti manusile si da-ti si pe maini, avand grija sa acoperi pana si pielea din jurul unghiilor.

7. Acopera toate zonele care te pot trada

Nu pierde din vedere nicio parte a corpului care te poate da de gol. Ai grija sa iti dai cu autobronzant si intre degete, in partea din spate a gleznelor, in jurul urechilor, pe axile si chiar pana la marginea scalpului.

8. Ai grija ce faci dupa

Fiecare produs autobronzat are pe el instructiunile care iti arata cat timp sa il lasi sa se usuce. Dupa acest timp insa, este bine, daca se poate, sa nu te uzi sau sa transpiri cel putin timp de sase ore, sa nu porti haine stramte si sa eviti chiar centura de siguranta a masinii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bronz perfect, #crema autobronzanta , #frumusete