Operatii estetice gratuite pentru saraci

Luni, 26 Martie 2012, ora 17:39
3594 citiri
Operatii estetice gratuite pentru saraci
Foto: AP

Frumusetea este un drept al omului, indiferent ca este bogat sau sarac, cred chirurgii plasticieni din Brazilia, filosofie pe baza careia au infiintat 220 de clinici la nivel national unde li se asigura operatii estetice gratuite sau ieftine celor care, in mod normal, nu isi permit.

Doctorul Nelson Rosas, de la Societatea Braziliana de Medicina Esetica din Rio de Janeiro, unde peste 14.000 de oameni au beneficiat gratuit de operatii de infrumusetare din 1997 si pana in prezent, explica de ce modul in care aratam este foarte important pentru fiecare dintre noi.

Cat te intineresc, cu adevarat, operatiile estetice?

"Frumusetea inseamna mai mult decat piele, in profunzimea ei. Din acest motiv, tratand ceea ce pacientilor nu le place la ei, vindecam, de fapt, psihicul lor", explica Nelson Rosas, relateaza agentia de presa AP, citata de The Washington Times.

"Ce este un rid? Ceva minor, nu-i asa? Cand tratam un rid, minor si neimportant, tratam, de fapt, ceva mult mai impotant - stima de sine a pacientului", a adaugat chirurgul estetician.

Ideea operatiilor estetice gratuite sau foarte ieftine ii apartine lui Ivo Pitanguy, unul din cei mai mari experti in chirurgie plastica din Brazilia si din lume.

Pitanguy a promovat frumusetea, chiar pe cea cumparata, pentru ca a ajuns la concluzia ca, la fel ca psihanaliza, si chirurgia plastica opereza la nivelul individului si ajuta la cresterea sigurantei si respectului de sine.

Adolescentii, obsedati de corpul lor - se gandesc la operatii estetice inca de la 11 ani

In Brazilia se fac 11,5 milioane de operatii estetice anual. Cele mai populare sunt, evident, implanturile mamare si modelarea feselor. Tara este pe locul doi in lume, dupa Statele Unite, in topul consumatorilor de chirurgie estetica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#operatii estetice gratuite saraci, #operatii estetice gratuite Brazilia, #operatii estetice gratis saraci , #frumusete