(P) Epilare definitiva prin Total Pro Beauty, redefineste frumusetea

Vineri, 18 Martie 2016, ora 15:57
1662 citiri
(P) Epilare definitiva prin Total Pro Beauty, redefineste frumusetea

Compania Team Player Business SRL prin magazinul online Total Pro Beauty, unul dintre cei mai apreciati importatori direct ai acestei piete de profil, ofera clientilor sai, persoane fizice cabinetelor de cosmetica sau saloanelor specializate, o gama variata de aparatele pentru epilare definitiva marca Silkn Glide cu 50.000, 150.000 sau chiar 300.000 impulsuri.

In acest mod, indiferent de nevoi, fiecare in parte poate sa descopere acele produse si sisteme care se potrivesc cel mai bine.

De exemplu, Silkn Sensepil detine cea mai mare arie de epilat, de aproape 6 cm patrati, lucru care inlesneste activitatea profesionistilor, in timp ce produsul Silkn Flash&Go, cu 125.000 impulsuri, este cel mai popular produs din aceasta gama, recomandat special folosirii in saloane si cabinetele de cosmetica, beneficiind de un echilibrul extrem de avantajos privind raportul calitate-pret.

Tinand cont de faptul ca necesitatile si dorintele clientilor sunt dintre cele mai diferite, la fel si bugetele acestora, Total Pro Beauty pune la dispozitia lor cele mai diverse dispozitive pentru o epilare definitiva de cea mai buna calitate.

Avantajele folosirii unor aparate de epilare definitiva de la Total Pro Beauty

De obicei, aceste produse sunt destinate in profesionistilor, adica a celor care stiu sa le foloseasca intr-un mod eficient si sigur dar mai nou.

Chiar si asa, intelegerea aparatului este foarte usoara, iar fiecare dispozitiv in parte beneficiaza de o carte tehnica si CD si toate informatiile necesare invatarii utilizarii lui. Astfel, atunci cand vine vorba de epilare definitiva, rezultatele sunt vizibile inca de la primele 3-6 sedinte.

Cu toate acestea, ele trebuie efectuate la interval de minim 10-14 zile pentru a fi eficiente. Achizitionarea unui astfel de dispozitiv elimina de la sine timpul pierdut cu deplasarea la saloane specializate.

Mai mult, in acest mod, nu va mai fi nevoie sa te dezbraci in fata altor persoane, existand de asemenea garantia ca aparatul va fi folosit doar la intensitatea dorita. Se spune ca de multe ori, angajatii saloanelor aleg intentionat o intensitate mai mica astfel incat clienta sa vina de mai multe ori, la mai multe sedinte.

Pana acum, brandul Silkn a vandut peste 4.000.000 de produse la nivel global, demonstrand calitatea si siguranta pe care aceste dispozitive o ofera.

Siguranta in plus de la Silkn prin Total Pro Beauty

Toate aparatele produse de Silkn si comercializate de Total Pro Beauty au inclus un senzor de siguranta care detecteaza daca pielea este prea bronzata sau deteriorata. In acest mod, impulsurile nu se declanseza evitand potentialele arsuri.

Mai mult de atat, aceste dispozitive folosite pentru epilare definitiva beneficiaza de certificatele de siguranta internationala pentru folosire pe pielea umana, atat in cabinete cosmetice profesionala, cat si la nivel personal, direct acasa.

De asemenea, acest brand beneficiaza de suport tehnic de specialitate, gratuit, atat prin telefon, cat si prin e-mail.

De-a lungul timpului tehnologia a evoluat, astfel ca in prezent fiecare femeie beneficiaza de un confort sporit, fara durere si fara efecte adverse cu rezultate garantate.

Toate produsele sunt ergonomice si usor de folosit, iar manualul si informatii necesare punerii in functiune sunt disponibile pe un CD livrat cu orice alt produs.

Un alt aspect important este acela ca impulsurile luminoase din timpul tratamentului de epilare definitiva nu ataca organele interne, deoarece impulsurile ajung doar pana la radacina firului de par, stimuland-o astfel incat sa nu mai creasca.

In acest mod, pot fi utilizate chiar si in zonele sensibile si greu accesibile acolo unde disconfortul provocat de durere este foarte mare.

Silkn Glide, garantia unui produs perfect pentru orice situatie

Silkn Glide este un aparat robust, foarte mic care incape intr-o trusa de mici dimensiuni, astfel ca poate fi transportat chiar si in vacante.

De obicei, o epilare definitiva trebuie intretinuta in timp. In acest mod, poate rezista si pana la 10 ani.

Astfel, dupa 2-3 ani trebuie pornita intretinerea, deoarece organismul nu va inceta sa produca foliculii pilosi.

Atunci cand vine vorba de contraindicatii, acestea se refera doar la persoanele care au o piele cu probeleme, cum ar fi un ten cuperosic, cicatrici, alunite sau piele extrem de bronzata.

Beneficiind de cinci trept de intensitate, fiecare in parte poate determina care este nivelul la care se doreste a fi impulsul luminos astfel incat disconfortul piscaturilor cauzate de acest aparat sa fie minim.

Specialistii recomanda ca orice epilarea definitiva sa fie inceputa in sezonul rece, astfel incat, pana vara, rezultatele sa fie maxime.

Mai mult de atat, cu cat pielea este mai putin bronzata, cu atat efectele sunt mai rapide si de mai lunga durata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#aparat epilare definitiva, #epilare definitiva acasa , #frumusete