Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

(P) NewHair, tratament natural pentru un par sanatos

Advertorial
Luni, 06 Iunie 2016, ora 16:22
16695 citiri
(P) NewHair, tratament natural pentru un par sanatos

Nu exista o singura persoana pe lumea asta care sa spuna ca nu are probleme cu parul. Ar fi complet fals. Ne afecteaza pe toti in diferite proportii si perioade ale vietii noastre.

Stresul, viciile, mancarea nesanatoasa, toate acestea isi pun amprenta pe modul in care aratam si in care ne simtim. De la piele, dinti pana la podoaba capilara, toate sunt afectate si dau semne cand ceva nu este in regula. Este de preferat sa observam problemele din timp pentru a le remedia cat inca mai este posibil.

Parul este cel care poate acuza cele mai multe probleme. Matreata, caderea parului, afectiuni ale scalpului precum psoriasis sau foliculita, sunt semne ca parul se confrunta cu probleme care trebuie rezolvate cat mai repede cu putinta. Nu este nimic mai neplacut decat o problema de natura medicala care este vizibila pentru oricine se apropie destul de mult de capul persoanei respective. Pana si cele mai influente persoane pot pierde oportunitati si pot face impresii proaste atunci cand matreata isi face aparitia.

Este stiut faptul ca din cele mai vechi timpuri parul este considerat comoara unei femei, frumusetea reflectandu-se in sanatatea, vitalitatea, frumusetea parului sau, iar pentru barbati parul inseamna virilitate.

Studiile au demonstrat faptul ca un barbat care cheleste din tinerete este considerat mai putin viril decat unul al carui par atrage atentia pe strada. Parul mentine o aparenta importanta in vietile ambelor sexe.

Pentru cei care se tem de pierderea si problemele parului, exista o solutie: tratamentul de par NewHair.

Tratamentul de par NewHair este singurul produs destinat problemelor podoabei capilare care nu contine apa si este realizat doar din ingrediente naturale: fagure de miere, ulei virgin de masline, scortisoara, rozmarin, iasomie, miere, propolis, laptisor de matca.

Inca de pe vremea faraonilor produsele din miere se foloseau in tratamente de infrumusetare. Aceste ingrediente ajuta la repararea structurii firului de par si la prevenirea caderii parului. Pe langa asta, NewHair este un produs care ajuta la cresterea parului.

Atat femeile, cat si barbatii sufera de probleme legate de cresterea parului, iar femeile insarcinate acuza o pierdere intensiva a parului. La fiecare pieptanare femeile observa fire de par care raman in perie sau pieptene. Barbatii observa caderea parului direct pe haine. Este neplacut si frustrant. Desi se considera ca femeile sunt cele care se ingrijesc mai mult, adevarul este ca barbatii sunt la fel de frustrati ca femeile atunci cand observa disparitia, caderea, problemele podoabei capilare.

Parul ramane o emblema a frumusetii si tineretii. Femeile isi deterioreaza parul cu fiecare vopsire. In goana spre schimbare, reinventare periodica, mentinere a tineretii, femeile fac mai mult rau decat bine pentru ca orice vopsea, oricat de inofensiva ar parea, ataca structura firului de par. Efectele devastatoare se vad in timp cand parul ramane fara vlaga, este aspru la atingere, cade in cantitati mari, si-a incetinit ritmul de crestere dupa tunsoare.

NewHair contine o multime de vitamine care ajuta parul sa se regenereze: B, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, K, provitamina A. Regenerarea parului nu se face doar la varfuri sau pe trei sferturi din lungimea firului de par, ci din radacina. NewHair este un tratament 100% natural din surse organice, ceea ce asigura o rata de succes ridicata indiferent de cat de afectat este parul unei persoane.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#tratament par sanatos NewHair, #tratament NewHair regenerare par , #frumusete