Secrete bizare de infrumusetare ale vedetelor cu ketchup, folie de aluminiu...

Sambata, 29 Ianuarie 2011, ora 12:01
8038 citiri
Secrete bizare de infrumusetare ale vedetelor cu ketchup, folie de aluminiu...
Foto: dailymail.co.uk

Vedetele, ca si cele mai multe dintre femeile obisnuite, pot fi in stare sa aplice aproape orice truc pentru infrumusetare. Actrita Gwyneth Paltrow, spre exemplu, foloseste pentru par un instrument care nu a fost creat pentru podoaba capilara, si anume o perie de corp, denumita loofah, potrivit hairstylist-ului ei, David Babaii.

Iar astfel de secrete bizare si surprinzatoare au multe dintre celebritati, Daily Mail afland alte cateva secrete de la esteticienii vedetelor.

1. Ketchup

Daca ai inotat intr-o piscina a carei apa contine mult clor si parul tau blond a capatat o nuanta usoara, dar neplacuta, de verde, atunci te poti folosi de ketchup inainte de samponare, pentru a-l "scoate la lumina".

Darren Fowler, care a lucrat cu actrita Juliette Binoche si cantareata Tori Amos, spune ca trebuie doar sa aplici aceasta pasta pe par si sa o lasi cateva minute inainte de a o clati cu apa. Pigmentii de rosu din aceasta vor neutraliza nuanta de verde.

2. Folie de aluminiu

Pentru a obtine bucle fara ondulator (care poate deteriora parul), foloseste bucati dintr-o folie de aluminiu.

Taie 15 fasii cu lungimea de aproximativ 8 centimetri (latimea o alegi in functie de cat de largi vrei ca buclele sa fie - cu cat este mai mica latimea, cu atat onduleurile vor fi mai inguste). Apoi imparte parul in 15 suvite de grosimi aproximativ egale si ruleaza fiecare suvita in jurul unei bucati de aluminiu, la jumatatea lungimii acesteia, iar apoi strange capetele bucatii pentru a nu se desface.

Dupa ce ai terminat de pus tot parul foloseste un foehn timp de 3-5 minute, la o treapta de aer cald, chiar fierbinte. Foliile de aluminiu vor mai mentine caldura inca alte cinci minute, pentru a forma buclele, iar dupa ce s-au racit desfa-le si vei obtine niste onduleuri incantatoare, potrivit lui Ben Cooke, cel care s-a ocupat si de imaginea Victoriei Beckham o perioada.

3. Lapte condensat

Lea Harrison, coafeza actritei Felicity Kendal, ii aplica acesteia lapte condensat pe scalp inainte de a-i face suvite decolorate, pentru a preveni iritarea acestuia, care poate sa apara din cauza peroxidului.

4. Folie pentru alimente

Daca ti se pare dificil sa aplici un produs autobronzant pe spate, atunci poti incerca urmatoarea strategie: intinde pe jos o bucata mai lunga de folie pentru alimente, pune in mijlocul ei o parte din produs, prinde capetele foliei si apoi atinge-o de spate folosindu-te aceeasi miscare pe care o faci si cand iti stergi spatele cu un prosop.

Sfatul este dat de un specialist in bronzul artificial, James Read, care a lucrat cu vedete precum Mariah Carey, Lady Gaga si Lindsay Lohan.

5. Lingura pentru copii

Kabuki, un make-up artist care lucreaza cu Kylie Minogue, Madonna si Gwen Stefani, spune ca foloseste deseori o lingura din plastic pentru copii pentru a indeparta rimelul fara a murdari restul fetei, in special cand e vorba de gene false.

Tine lingura sub gene si foloseste o perie curata pentru a aplica un produs de curatare a rimelului (neuleios). In acest fel, toate particulele de rimel vor ajunge in lingura, fara a se imprastia pe fata, iar genele false si restul machiajului vor ramane la locul lor.

6. Unt de corp

Atunci cand nu ai la indemana un produs pentru par care sa-i dea stralucire si elasticitate poti folosi unt de corp (neparfumat). Aplica pe varfuri o cantitate similara unui bob de mazare si maseaza usor.

7. Creion

Unul din trucurile cele mai bune in ceea ce priveste genele false ale lui Ariane Poole, make-up artist care lucreaza cu Lisa Snowden si Tess Daly, consta in infasurarea lor in jurul unui creion inainte de a le aplica.

Daca stau in cutie nefolosite pentru mult timp, acestea isi pot pierde din arcuire si de aceea este nevoie de un astfel de truc.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#trucuri frumusete vedete, #trucuri infrumusetare vedete, #trucuri infrumusetare, #trucuri bizare infrumusetare , #frumusete