Sfaturi inedite pentru un par frumos

Joi, 26 Mai 2011, ora 19:39
4284 citiri
Sfaturi inedite pentru un par frumos

Fie ca ai nevoie de un plus de stralucire, volum sau o culoare mai vie, daca mergi la un salon de infrumusetare vei primi toate aceste lucruri. Ce faci insa atunci cand nu ai banii necesari pentru sfaturi date de experti sau pur si simplu urasti sa te cazezi, pret de cateva ore, pe scaunul lor pretios?

Shine a intrebat pentru tine o serie de persoane avizate, care au deconspirat cateva trucuri care sa te ajute poti mentine parul in forma maxima singura, acasa.

1. Gaseste un sampon care nu face foarte multa spuma. Spuma nu inseamna neaparat ca parul este mai curat, ci poate spune chiar contrariul. Astfel de produse prea hidratante pot lasa reziduuri in par, facandu-l sa se murdareasca si sa se ingrase mai repede. Opteaza pentru o formula fara sulf.

2. Inainte de a iesi de sub dus, da putin drumul la apa rece. Astfel, porii parului se vor inchide si va arata mai stralucitor.

3. Incearca sa variezi intre rece si cald cand il usuci. Foloseste o perie rotunda pe care sa o plimbi pe suvita de par de la radacina pana la varf. Lasa 5 secunde pauza inainte sa repeti procedura. Astfel vei avea parte de mai mult volum.

4. Daca te vopsesti la salon, foloseste acasa din cand in cand putina vopsea sau sampon colorant pentru a reda stralucirea firelor de par. Astfel nu va mai trebui sa mergi atat de des la coafor si parul va fi mai hidratat daca folosesti produse speciale.

5. Foloseste bigudiuri pentru volum. Porneste din crestetul capului pana la tample, unde doresti ca parul sa aiba cat mai mult volum. Pune cateva bigudiuri mari si lasa parul sa se usuce timp de 30 minute, piaptana usor si foloseste un fixativ care sa mentina volumul.

6. Renunta la prosop. Nu este deloc indicat sa iti tii parul infasurat in prosop dupa ce il speli, pentru ca porii nu se vor inchide. In schimb, stoarce-l bine de excesul de apa si lasa-l liber pentru 10 minute inainte sa incepi sa-l usuci.

7. Aplica produsele de ingrijire a parului cu 10 minute inainte sa incepi sa-l aranjezi. Astfel vor avea mai mult timp sa fie absorbite si sa isi faca efectul.

8. Nu brusca parul atunci cand folosesti un fier special pentru bucle. Mentine aparatul pe fiecare suvita pentru 10 secunde, dar nu strange prea tare, pentru a evita ruperea firelor.

9. Foloseste samponul uscat inainte ca parul sa capete un aspect prea imbacsit. Incepe prin a-l aplica in ziua in care te-ai spalat pe cap, pentru a crea o bariera impotriva murdariei. In acest fel vei castiga si volum.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#tratamente par, #sfaturi par frumos, #par frumos fara coafor, #par ingrijire acasa , #frumusete