Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Top 5 tratamente naturiste antivergeturi

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 12:19
10694 citiri
Top 5 tratamente naturiste antivergeturi
Foto: Pexels

Tratamentele naturiste antivergeturi au revenit in preferintele femeilor care se confrunta cu aceasta problema, mai ales ca in ultimii ani au aparut pe piata din ce in ce mai multe produse parca destinate mai mult inrautatirii situatiei decat tratarii acestei neplaceri des intalnite.

Din acest motiv, pentru a restrange cautarile si pentru a va satisface nevoile, am realizat un top 5 al celor mai cautate retete de tratamente naturiste antivergeturi care nu numai costa foarte putin, dar si merita efortul, dand rezultatele dorite.

Vergeturile pot fi indepartate definitiv numai chirurgical

Scrub din zahar brun

Este prima reteta din aceasta categorie a tratamentelor naturiste antivergeturi, deoarece are cele mai benefice efecte si, de ce nu, vizibile. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati acest exfoliant ce este mai mult decat delicat cu pielea voastra si contine elementele de care aveti nevoie.

Amestecati zaharul brun cu zatul de cafea si cu putin ghimbir, iar daca doriti puteti adauga langa acestea si ulei de masline, pentru omogenizare. Aplicati aceasta crema obtinuta inainte de dus, prin masaj circular, de jos in sus si incercati sa mentineti pe piele cat mai mult.

Crema din aloe vera si vitamina E

Aceste ingrediente se gasesc in cele mai multe creme destinate infrumusetarii, insa cantitatile sunt infime. Ati avea nevoie, pentru a obtine acasa cu bani mai putini, de cateva frunze de aloe vera pe care sa le pisati ulterior si doua-trei capsule de vitamina E, in concordanta cu pielea afectata de vergeturi, asta in cazul in care nu dispuneti de suficienti banuti pentru a cumpara vitamina E, fiole.

Se foloseste acest amestec de doua ori pe saptamana.

Tratament cu ulei de lavanda si avocado

Uleiul de lavanda este unul dintre elementele ce actioneaza impecabil cand este vorba despre ameliorarea vergeturilor. In combinatie cu avocado, care este un fruct antioxidant si cu o multitudine de vitamine, ajuta pielea sa se hidrateze si-i reda elasticitatea pierduta.

Amestecati piureul de avocado cu doua lingurite de ulei de lavanda si aplicati pe piele, timp de jumatate de ora, in fiecare zi, pana cand veti observa schimbari notabile.

Crema din caise, ulei de masline si lamaie

Caisele nu sunt folosite in foarte multe produse de frumusete si nu sunt multi cei care stiu ca reprezinta un tonic deosebit ce lupta impotriva radicalilor liberi. Acest amestec nu face altceva decat sa curate pielea in prima faza, mai apoi o hraneste, o hidrateaza, dar o si protejeaza si-i reda fermitatea.

Este nevoie sa aplicati aceasta crema cel putin o data pe saptamana pentru a estompa acele imperfectiuni numite vergeturi.

Cele mai frecvente probleme ale pielii la femei si cum le poti ameliora

Sportul

Poate nu ati vrut sa fie in top sau cel putin sa auziti de acest element, insa fara el nu am putea vorbi de cele de mai sus. Daca tratamentele fie ele naturiste sau nu ajuta la ameliorarea sau estomparea vergeturilor, sportul va accelera acest proces si le va face sa si dispara, daca va tineti de un program si adoptati un stil de viata sanatos. Nu uitati sa va hidratati si sa beti multa apa.

YVE.ro

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#tratamente naturiste antivergeturi , #frumusete