Tratamente de infrumusetare preferate de vedete (Galerie foto)

Marti, 06 Martie 2012, ora 22:38
6058 citiri
Tratamente de infrumusetare preferate de vedete (Galerie foto)

Vedetele au mereu un aspect de invidiat, iar acest lucru se datoreaza mamei-natura, dar si orelor petrecute in cabinetele de infrumusetare. Fiecare dintre ele are un tratament preferat, care o face sa fie invidiata de restul femeilor.

Iata ce alege cel mai des fiecare dintre ele, conform People:

Charlize Theron: secretul pentru pielea fara defecte a lui Charlize Theron consta intr-un tratament periodic de peeling, care dureaza 50 de minute. El costa in jur de 160 de dolari si reduce liniile fine. Ole Henrisken, un adevarat guru al tratamentelor de infrumusetare, a creat un sistem special in casa actritei, pentru ca aceasta sa nu mai fie nevoita sa se deplaseze.

Leann Rimes a fost recent cazata la un ansamblu de lux din Cabo San Lucas, Mexic, alaturi de sotul ei, Eddie Cibrian, rasfatandu-se amandoi cu masaj la picioare, urmat de exfolierea pielii si masaj pe tot corpul cu comprese cu ierburi aromate. Tot acest deliciu costa in jur de 250 de dolari.

Hilary Swank este fana tratamentului de la Waldorf Atoria, in Utah, care foloseste fructe, vegetale si ierburi diverse cu efecte hidratante, de curatare si exfoliante, urmate de masaj facial si masti de relaxare.

Molly Sims isi rasfata umerii si gatul printr-un masaj la un spa celebru din California, unde sunt folosite o multime de legume, fructe, inclusiv guacamole, pentru a da jos si ultima farama de piele moarta sau stres.

Liv Tyler straluceste cu ajutorul unui tratament facial cu oxigen, care dureaza 75 de minute si este urmat de masti si creme speciale.

Maria Menounos isi face in mod regulat un tratament la inaltime, la ultimul etaj al unui hotel din Miami, rasfatandu-si nu doar pielea, ci si parul.

Kristen Stewart se bucura de tratamente la Ojai Valley Inn, un loc retras si linistit, perfect pentru relaxare. Ea adora mastile hidratante si pedichiura cu extract de levantica.

Teri Hatcher adora sa se joace cu noroiul. Nu, nu a dat in mintea copiilor, ci pur si simplu este indragostita de tratamentul de la spa-ul Blue Lagoon, unde oaspetii plutesc intr-o piscina cu apa de mare si beneficiaza de un masaj in aer liber, care presupune folosirea mineralelor, noroiului si a sarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete tratamente infrumusetare, #vedete tratamente cosmetice, #piele frumoasa sfaturi vedete , #frumusete