Trei semne ca ai nevoie de implant de par si ce presupune interventia

Duminica, 30 Aprilie 2017, ora 09:30
9192 citiri
Trei semne ca ai nevoie de implant de par si ce presupune interventia
Foto: Lookclinic

Te tot studiezi in oglinda de o perioada si lucrurile nu mai sunt cum erau. Da, parul nu mai e marele tau atu, dar nu stii daca ar trebui sa iei masuri sau sa lasi natura sa-si urmeze cursul.

Potrivit dr. Panagiotis Vogiatzis, medic dermatolog, e nevoie de un implant de par cand sunt indeplinite urmatoarele trei conditii:

1. Suferi de alopecie (calvitie) - Alopecia este o afectiune dermatologica inflamatorie ce lezeaza foliculii pilosi indeosebi de la nivelul scalpului. Aceasta afectiune duce la pierderea localizata sau generalizata a parului.

2. Nu-ti place ca ai chelie pe unele zone ale capului. In general, la barbati, alopecia incepe din partea de sus a capului si din linia de demarcatie a fruntii, aceste zone avand un impact vizual esential pentru aspectul unei persoane.

3. Psihic te obsedeaza ideea ca ai chelit. Din cauza faptului ca nu-ti mai place cum arati, incepi sa-ti pierzi increderea in tine, te izolezi.

Se stie ca implantul de par nu doar ca va schimba aspectul fizic, ci va mari increderea in propria persoana. Asadar, barbatii care se regasesc in cele spuse mai sus pot apela la implantul de par, interventia fiind solutia definitiva de a trata aceaste probleme.

Implantul de par reprezinta o metoda recunoscuta la nivel mondial ca fiind sigura si cu rezultate in ceea ce priveste combaterea alopeciei. Milioane de barbati din lume apeleaza la aceasta procedura pentru imbunatatirea imaginii si recapatarea increderii in sine.

Interventia presupune doua etape: in prima se face recoltarea individuala a firelor din zona cefei. Prin metoda FUE se pot recolta intre 800 si 3.000 de foliculi, acesta fiind maximul posibil in cadrul unei singure sedinte.

In cea de-a doua parte, firele prelevate vor fi implantate in zona de interes. Cu ajutorul implanterului se pozitioneaza firul de par la o adancime corespunzatoare, intr-o ordine prestabilita, respecand unghiul de crestere al firului de par, astfel incat parul sa para 100% natural.

Metoda FUE - extractia de unitati foliculare - nu necesita cusaturi, bisturie sau grefe. Instrumentele au efecte minimum posibil traumatizante pentru scalp, nu produc rani, semne sau orice alt tip de efecte secundare.

Interventia se face cu anestezie locala, iar post-implant pacientul isi poate relua activitatile zilnice. Parul implantat creste natural si nu necesita o ingrijire speciala; este indicata folosirea unui sampon cat mai soft, de genul celor pentru copii.

Rezultatul final este unul definitiv si se vede dupa 9-10 luni de la realizarea implantului. Practic, in primele 30 de zile, parul creste normal. Dupa aceea, pot cadea o parte dintre firele implantate, insa este un fenomen normal. Radacina ramane, iar din ea vor creste alte fire "proaspete".

Dr. Panagiotis Vogiatzis, medic dermatolog

director medical Lookclinic

www.lookclinic.ro

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Ce presupune implantul de par, #implant par tehnici, #implant par barbati Romania, #procedura implant par , #frumusete