Trucuri de infrumusetare la care nici nu te-ai fi gandit

Duminica, 21 August 2011, ora 12:07
9767 citiri
Trucuri de infrumusetare la care nici nu te-ai fi gandit
Foto: glamour

Infrumusetarea reprezinta un subiect inepuizabil deoarece femeile au fost, sunt si vor fi preocupate, intr-o mai mare sau mai mica masura, de cum sa arate mai bine. Iar expertii din acest domeniu, de pe intreg globul, sunt si ei interesati sa descopere strategii cat mai eficiente in acest sens.

Glamour a scos in evidenta cateva dintre cele mai bune trucuri de infrumusetare, adunate de la specialisti din intreaga lume.

1. Cum sa eviti imbatranirea prematura a pielii

Pielea de pe maini, gat si decolteu tradeaza varsta, aceste zone fiind la fel de importante ca si tenul. De aceea este esential sa le ocrotesti, mai ales ca imbatranesc chiar mai repede. Ingrijeste intotdeauna zonele mentionate cu crema care are factor de protectie solara.

2. Cum sa obtii unghii mai frumoase

Branza, nucile, usturoiul si ceapa contin vitamine care sunt bune pentru par si unghii, astfel ca merita sa incerci sa le consumi mai des.

3. Cum sa scapi rapid de uscaciunea de la nivelul mainilor

Un truc mai putin cunoscut in acest sens consta in a freca usor mainile cu partea alba a cojii unei lamai. Eventual vei simti mici intepaturi, mai ales daca ai mainile foarte uscate, dar problema se va ameliora semnificativ imediat.

4. Cum sa ai mereu o nota frantuzeasca

Da-ti intotdeauna cu ruj, indiferent de situatie. Frantuzoaicele nu folosesc prea des luciu de buze, preferand rujul, adesea rosu, iar, de regula, nu ies din casa nerujate.

5. Cum sa prepari masti pentru ten gras si normal

In cazul in care ai tenul gras, amesteca o lingura de pudra de lemn de santal (gasesti la magazinele naturiste) cu putin turmeric (cat poti lua cu trei degete) si cateva linguri de suc de portocale. Aplica masca pe gat si fata, las-o sa se usuce si apoi clateste-te cu apa rece. Daca ai ten normal, foloseste apa de trandafiri in loc de suc de portocale.

6. Cum sa ai ochi sexy

Femeile afgane au ochi frumosi si stiu sa si-i scoata in evidenta intr-un mod sexy. Cel mai folosit machiaj in acest sens consta doar in trasarea unui contur in jurul ochilor cu un dermatograf.

7. Cum sa revigorezi tenul dupa somn

Dimineata este ideal sa folosesti apa florala sau apa tonica daca vrei sa revigorezi tenul dupa somn si sa-i oferi stralucire. Cele mai multe femei din Franta fac acest lucru, uneori si in timpul zilei.

8. Cum sa obtii un fond de ten "light"

Amestca un strop de fond de ten cu putina crema de fata si aplica pe ten. Vei acoperi imperfectiunile fara sa se vada ca ti-ai dat cu fond de ten.

9. Cum sa ai un par mai frumos

Femeile indiene sunt cunoscute pentru faptul ca au un par frumos. Iar multe dintre ele obtin acest lucru cu ajutorul unor uleiuri. E vorba de ulei de cocos, de masline sau de migdale, pe care il aplica pe par o data pe saptamana. Maseaza scalpul circa cinci minute, il lasa sa actioneze 10 minute, iar apoi samponeaza.

10. Cum sa stimulezi cresterea parului

Laptele de cocos ajuta parul sa creasca lung si gros. Maseaza scalpul cu acesta, lasa-l sa actioneze circa o ora si apoi spala-l.

11. Cum sa intaresti unghiile

Un truc benefic pentru unghiile fragile consta in a adauga un catel de usturoi curatat de coaja si tocat in sticluta cu baza pentru unghii (transparenta). Este surprinzator si neobisnuit, dar chiar are efect.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#trucuri infrumusetare, #sfaturi frumusete, #trucuri infrumusetare experti, #sfaturi infrumusetare intreaga lume , #frumusete