Trucuri pentru frumusete pe care nu iti permiti sa nu le stii

Duminica, 30 Mai 2010, ora 15:46
4233 citiri
Trucuri pentru frumusete pe care nu iti permiti sa nu le stii
Foto: Arhiva

Cu frumusetea fie te nasti, fie o dobandesti, insa indiferent din ce categorie faci parte, trebuie sa o intretii.

Cele mai preocupate de problema frumusetii sunt in mod special femeile. De aceea, de-a lungul timpului au invatat diverse trucuri. Cei de la All Womens Talk au pregatit o lista cu sfaturi utile pentru frumusete.

Nu este necesar sa folosesti fondul de ten. Daca nu ai nevoie de asa ceva nu fa greseala sa il folosesti pentru ca iti incarca tenul si mai rau faci. Fondul de ten nu acopera acneea, daca asta crezi. Cand ai probleme cu pielea, e preferabil sa consulti un medic dermatolog.

Crema iluminatoare "iti poate salva viata" daca o utilizezi corect si este si foarte usor de aplicat. Asa ca asigura-te ca stii sa o folosesti cum trebuie.

La fel cum e cu picioarele si cu decolteul, asa e si cu ochii si buzele. Daca va jucati cu ochii, folositi un ruj nud, si, daca aveti de gand sa faceti din buze o declaratie de indrazneala asigurati-va ca ati aplicat la ochi numai un strat de rimel. Si daca aveti de gand sa va vopsiti parul, aveti grija sa nu va stea mai rau decat cu nuanta parului natural.

Vaselina pentru buze este uimitoare! Te ajuta sa scapi de oboseala din jurul ochilor, calmeaza buzele crapate si poate deveni chiar si rimel in caz de urgenta.

Fiecare femeie ar trebui sa aiba o cutiuta in geanta ei. Acum sunt si lotiuni corp care contin vaselina asa ca tot corpul poate beneficia de asta.

Ca sa ai grija de frumusetea nu trebuie sa omiti niciodata sa te dai cu creme de protectie solara. Chiar si in zilele noroase si umede e recomandat sa faci asta pentru ca razele UV pot penetra fereastra masinii tale, iar pielea ta va avea de suferit.

Ai grija de unghiile tale ca sa fie sanatoase pentru ca sunt ca o carte de vizita a corpului tau. Cel putin o data pe saptamana sa iti faci manichiura.

Femeile care se dau cu creion pe interiorul pleoapei trebuie sa fie sigure ca le sta bine. De obicei acest tip de machiaj face ochii mai mici si ii irita. Asa ca mai bine te-ai lasa de acest obicei spre binele sanatatii ochilor tai.

Si nu in ultimul rand trebuie sa ai grija de pielea ta asa ca din cand foloseste produse de exfoliere ca sa indepartezi celulele moarte.

Acest lucru va mentine pielea intr-o stare uimitoare si si nu va suferi din cauza deshidratarii.

Asa ca nu uita ca frumusetea are nevoie de putin timp si efort din partea ta.

I.U.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#trucuri frumusete feminina, #utiliza vaselina buze , #frumusete