Trucuri pentru gene cu volum in mod natural

Joi, 26 Februarie 2015, ora 18:35
7202 citiri
Trucuri pentru gene cu volum in mod natural
Foto: Pixa Bay

Obtine gene cu volum cu ajutorul unor remedii simple si usor de folosit si uita de produsele care te afecteaza pe termen lung.

In mod natural, genele cu volum creeaza o imagine frumoasa ochilor tai si nu sunt greu de obtinut. Inainte de a apela la genele false, incearca cea mai simpla metoda pentru a da volum genelor in mod natural.

Este important sa ai grija de genele tale, daca vrei sa creasca lungi si groase. Daca te intrebi cum sa dai volum genelor, incepe prin a le intretine, luptand impotriva caderii lor.

Ingrijirea propriu-zisa a genelor

Incepe prin a curata fata in fiecare seara inainte de a merge la culcare. Indeparteaza rimelul si machiajul zilnic cu un demachiant bun. Daca foliculii genelor raman infundati, cresterea va fi incetinita, iar genele pot creste mai subtiri.

Uita de produsele pentru curbarea genelor pentru cateva saptamani, pentru a le oferi o pauza de recreere; in urma curbarii acestea se pot rupe si textura le poate fi afectata.

Remedii naturale

Uleiul de ricin este prima alegere. Aplica in fiecare noapte un strat subtire pe o pensula pentru gene sau o pensula de rimel curata. Repeta procedeul timp de cateva saptamani, inainte de culcare. Acest ulei natural este folosit pentru ingrosarea genelor, dar poate stimula si cresterea lor.

Cum sa ai gene lungi si sanatoase, natural - Sfatul specialistului

Poti folosi si alte uleiuri ca cel de masline, care intareste firele de par si stimuleaza cresterea, uleiul de cocos si vitamina E, care previne ruperea.

Parul este mort, dar poti hrani foliculii cu suplimente de vitamine, cand dieta ta nu include fructe si legume proaspete. Ia vitamina B, D si E pentru a incuraja cresterea parului si asigura-te ca genele tale suporta stresul zilnic cauzat de rimel si acumularea de murdarie.

Asigura-te ca indepartezi machiajul inainte de culcare, dar fa-o usor, fara sa tragi de gene sau sa le freci prea tare.

Revista YVE

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#gene ingrijire, #trucuri gene volum, #trucuri gene groase , #frumusete