Cum porti ciorapii de dama vara

Joi, 28 Iunie 2018, ora 18:41
457 citiri
Cum porti ciorapii de dama vara
Foto: pexels.com

Sigur, pe timp de iarna, ciorapii de dama sunt o adevarata binecuvantare. Insa ce faci vara, cand te topesti de caldura insa vrei sa faci o comanda online de ciorapi de dama la preturi foarte bune care sa iti completeze perfect tinuta? Citeste mai departe si afla cum!

Materiale peste materiale

De-a lungul anilor, ciorapii de dama au "experimentat" diverse materiale, de la clasicul nylon si pana la bumbac, lana, matase si poliester. De la transparente delicate care complementeaza frumos nuanta naturala a pielii si pana la culori indraznete si modele iesite din comun, ciorapii sunt o piesa constanta in garderobele femeilor de pretutindeni.

Nu e usor sa gasesti perechea perfecta, mai ales atunci cand esti inconjurata de modele si culori, care mai de care mai pline de viata si mai vesele. Insa in ciuda faptului ca ocupa un loc firesc in tinutele tale pe timp de iarna, ciorapii de dama vor fi putin mai greu de purtat vara. Mai greu, dar nu imposibil. Nu putem decat sa iti recomandam sa explorezi si sa experimentezi pana gasesti materialul si modelul care ti se potriveste.

Culorile potrivite

Vom incepe cu clasicii ciorapi transparenti. Cel mai popular model pe timp de vara este 15 den, insa daca simti ca este prea mult, poti oricand sa alegi o pereche de ciorapi de 7 den. Alege o culoare cat mai apropiata de cea a pielii tale, aproape invizibila. Iti va accentua frumos picioarele si va arata natural.

In plus, ii vor oferi picioarelor tale o nota de finete si stralucire pe care o vezi doar in reclamele la ceara de epilat. Ciorapii transparenti sunt perfecti pentru sandale si balerini.

Femeile care se bucura de o nuanta mai inchisa a pielii, pot alege tonurile calde sau pot face o impresie cu adevarat unica folosindu-se de culori pale si deschise. Noi iti recomandam nuantele calde de camel, bej sau chiar alb.

Modelul care sa te scoata in evidenta

Pentru momentele in care chiar si un ciorap transparent ti se pare prea mult, poti alege dintre numeroasele modele complet invizibile insa care sunt decorate cu detalii din dantela, imprimeuri delicate sau modele inedite.

Noi iti recomandam sa alegi o pereche de ciorapi cu un model intr-o nuanta deschisa de bej pentru ca iti va impodobi frumos picioarele. Insa daca ai chef de ceva putin mai dramatic, modelele negre te vor scoate cu siguranta din anonimat.

Culorile deschise si pline de viata vor scoate in evidenta o pereche de picioare lungi si bine conturate. Pastelurile, de exemplu, se vor potrivi de minune tinutelor delicate de vara si te vor duce cu gandul la coloratii ani '60.

In ultima vreme, ciorapii de dama au devenit un accesoriu vintage, asa ca nu te teme sa experimentezi cu acest stil. Poti combina o pereche clasica de ciorapi negri cu dunga cu o fusta creion si o pereche de stiletto, pentru un aspect senzual si elegant.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ciorapi dama vara , #haine