Cum sa te imbraci la serviciu ca sa pari mai slaba (Galerie foto)

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 18:13
5255 citiri
Cum sa te imbraci la serviciu ca sa pari mai slaba (Galerie foto)

Daca ai cateva kilograme in plus, achizitie noua sau cu ceva vechime, dar pe care vrei sa le maschezi, poti incerca sa tii cont de cateva sfaturi care te vor ajuta sa pari mai slaba decat esti in realitate.

Conform Good Housekeeping, acestea sunt potrivite indeosebi pentru serviciu.

1. Pulovere care sa te avantajeze

Scoate in evidenta partea cea mai subtire a trunchiului, adica linia de sub sani, purtand un pulover care sa fie incheiat cu un nasture chiar in acea zona. De asemenea, poti purta unul cu anchior sau unul care sa aiba si un fel de sal pe deasupra, care sa iti mascheze talia.

2. Pantaloni cu dunga

In ceea ce priveste pantalonii, important este nu numai sa aiba dunga, ci si sa aiba o tesatura sau un imprimeu cu linii subtiri, care pot fi si intrerupte. Aceste doua trucuri vor face privirea sa "alunece", astfel ca atentia de la formele mai rotunjoare va fi abatuta.

3. Fusta cu talie inalta

O astfel de fusta creeaza impresia ca ai picioare mai inalte, evidentiind regiunea cea mai subitre a bustului.

4. Pantaloni din tesaturi cu dungi in relief

Pantalonii facuti din materiale care au in special dungi in relief, cum ar fi gabardina (o stofa din lana cu nervuri oblice pronuntate) sau bumbacul tesut in diagonala, stau pe corp intr-un fel care avantajeaza fomele mai "pline".

5. Doua piese care sa contrasteze

Alege doua piese - bluza si fusta - care sa aiba culori contrastante (nu si stridente insa). Spre exemplu, o bluza la baza gatului si o fusta pana la genunchi, usor evazata, te subtiaza si dau un aspect feminin, fiind potrivite si pentru o cina la restaurant, nu doar la serviciu.

6. Pantaloni lejeri (pentru cele care au coapse subtiri)

Daca ai coapse subtiri, dar totusi cateva kilograme in plus, poti purta pantaloni care au o banda lata in talie, dar in rest sunt lejeri. Acestia (purtati de obicei cu o bluza bagata in ei) camufleaza partea superioara a picioarelor fara a adauga prea mult volum.

7. Costum (cu pantaloni)

Un costum te poate face sa arati mai slaba, insa numai daca jacheta nu este prea larga, iar pantalonii sunt drepti.

8. Rochie cu anchior

O rochie care are anchior si care marcheaza talia chiar sub sani te va face sa pari mai inalta si, deci, si mai slaba. De asemenea, o camasa cu dungi face trunchiul sa para mai lung.

9. Bluza cu volanase in zona pieptului

O bluza care are detalii ce scot in evidenta pieptul, cum ar fi cateva volanase, abate atentia de la abdomen si coapse.

10. Fusta care trece putin de genunchi

Atunci cand porti o fusta care trece putin de genunchi, usor evazata, coapsele tale vor parea mai mici decat sunt, iar gambele vor iesi in evidenta.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#cum pari mai slaba haine serviciu, #cum arati mai slaba, #cum imbraci serviciu parut slaba , #haine