Greseli care iti distrug look-ul

Sambata, 14 August 2010, ora 13:35
7054 citiri
Greseli care iti distrug look-ul
Foto: Flickr

In ultimul timp, tendinta in moda este de a promova cat mai mult stilul casual (lejer, de strada). De aceea, este bine sa stii si cateva dintre cele mai comune si grave greseli legate de modul in care te imbraci sau te machiezi.

Excelle.monster.com iti arata care sunt acestea.

1. Culori nepotrivite

Un roz aprins sau un verde brotac pot avantaja mult un model, dar poate nu si pe tine. Nu iti irosi banii pe haine care te fac sa pari stearsa, fada. Cel mai bine este sa alegi ceva ce ti se potriveste si te reprezinta, chiar daca se poarta altceva.

2. Marimi prea mici

Daca o pereche de blugi te strange, nu o cumpara, mai ales daca dimensiunea taliei este mult mai mica decat circumferinta mijlocului tau, facand ca grasimea din jurul acestuia sa iasa mai mult sau mai putin peste material.

3. Machiaj deplasat

Asa cum tii cont de tipul de activitate pe care il ai de facut atunci cand alegi cu ce te imbraci, la fel trebuie sa procedezi si in ce priveste machiajul. Ai grija sa fie unul usor si cald pentru zi, mai accentuat pentru noapte si cat mai natural pentru sport, spre exemplu.

4. Incaltari neingrijite

Nu purta incaltari care nu sunt curate; sterge-le si da-le cu crema periodic sau ori de cate ori este nevoie. Daca stii ca iti cumperi o pereche de pantofi pentru a o purta zilnic, mai bine iei ceva din piele, chiar daca este mai scump, decat ceva ieftin care oricum se deterioreaza intr-un timp mai scurt. De asemenea, atunci cand sofezi, pune-ti un prosop sub picioare pentru a evita ca marginea de la calcai sa se frece de pres si sa se zgarie.

5. Unghii rupte, oja sarita

Nu sta cu unghii rupte sau neacoperite uniform cu oja. Poarta permanent in geanta o forfecuta, pentru a indrepta o unghie in cazul in care se rupe la serviciu spre exemplu, si oja pe care o ai pe unghii pentru a-ti da repede daca se intampla sa se desprinda de pe o portiune a acestora.

6. Chiloti care se pot vedea

Nu purta chiloti cu talie mai inalta la pantaloni cu talie joasa astfel incat, daca esti nevoita sa te apleci, acestia sa se vada. Imbraca intotdeauna perechi adecvate pentru hainele pe care le porti.

7. Pete sub brat

Cel mai bine este sa iti dai cu un antiperspirant care ti se potriveste. Evita insa unul care poate lasa urme albe si, totodata, fereste-te de haine foarte stranse care te fac sa transpiri din abundenta, crescand riscul de a ramane cu pete sub brat.

8. Sutien nepotrivit

Ai grija ca sutienul sa se potriveasca perfect cu hainele. Nu lua unul care se vede de la spate, in cazul in care porti un maiou, sau unul care nu iti sustine sanii intr-un mod care sa te avantajeze.

9. Par nevopsit la radacina

Daca nu ai bani sa iti intretii parul in asa fel incat sa nu lasi sa se vada mai mult de un centimetru, doi maxim, la radacina, in cazul in care il vopsesti, mai bine iti faci suvite, care nu necesita atat de multa atentie.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#greseli aspect fizic, #greseli frumusete, #sfaturi haine machiaj , #haine