Piese vestimentare in care merita sa investesti (Galerie foto)

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 08:29
6195 citiri
Piese vestimentare in care merita sa investesti (Galerie foto)

Hainele se gasesc la orice pas, diverse modele, marimi, culori, dar preturile lor te uimesc de multe ori si nu poti sa le cumperi.

Vrei sa ai o garderoba pusa la punct, dar nu iti permiti sa achizitionezi tot ce ti-ai dori, asa ca trebuie sa faci compromisuri? Exista unele piese vestimentare in care merita sa investesti, caci sunt foarte versatile, potrivit Living.msn:

Rochia neagra

O rochita neagra este intotdeauna binevenita in sifonier, fie ca esti mai slaba sau mai plinuta. Femeile cu corpul in forma de para si mar pot sa aleaga una cu talia inalta, iar cele cu un bust proeminent sa opteze pentru o rochie cu decolteu in V. Evita dantela si apeleaza la esarfe si bijuterii fine pentru a adauga textura si culoare.

Camasa alba

Camasa alba nu trebuie subestimata, desi ea este pierduta din vedere de multe femei. Alege una din bumbac 100%, cu guler ascutit, bine calcata. La serviciu o poti purta ca atare, iar in situatii mai "relaxate" pune-o peste un tricou, descheiata si cu jeansi.

Puloverul de casmir

Puloverul de casmir poate sa denote si eleganta, dar sa fie si extrem de confortabil, in acelasi timp. Poate sa fie pe gat, la baza acestuia sau in forma de V. Culorile clasice sunt bej, gri, caramel, culoarea fildesului sau roz pal, iar cine nu a avut asa ceva nici nu stie ce pierde.

Pantofi cu toc mediu, scumpi

Orice femeie are nevoie de o pereche de pantofi cu toc mediu, cu un pret usor mai piperat, care sa poata fi purtati toata ziua, fara ca picioarele sa sufere. Asta inseamna ca materialele din care sunt facuti sunt de calitate si te vei simti confortabil in ei, indiferent cat trebuie sa stai in picioare. Asta nu inseamna ca toti pantofii scumpi sunt si comozi.

Probeaza-i cu temeinicie in magazin, iar la cel mai mic semn de disconfort, refuza-i, pana gasesti perechea perfecta.

Fusta creion

Aceasta este potrivita pentru tinuta business a oricarei femei, cea mai potrivita fiind cea in nuante de negru, gri, maro sau bej. Pentru ca toate acestea sunt neutre, poate fi purtata cu topuri de diferite culori si accesorii creative, astfel incat sa para ca de fiecare data ai alta tinuta.

Haina de piele

Jennifer Aniston a platit 12.000 de dolari pentru o haina de piele James Dean, dar tu nu trebuie sa dai nici pe departe atatia bani. Desi o haina de motociclist arata foarte bine si nu se demodeaza, una de o lungime medie rezista mai mult. Daca vrei sa fie moale si subtire, alege una din piele de miel.

Perechea perfecta de blugi

Cumpara o pereche de blugi care sa-ti vina ca turnati, care sa reziste in timp. Alege o taietura dreapta, pantaloni cat mai simpli, fara buzunare si fermoare de prisos, cu 1-2% spandex, astfel incat sa fie usor elastici si sa se aseze perfect pe picior. Ei pot fi purtati cu tricouri sau camasi, pantofi sport sau cu toc inalt, in functie de ocazie.

Pantalonii business facuti la croitor

Chiar daca nu ti-i croiesti pe masura, asa cum se proceda candva, cauta in magazin acel stil de pantaloni masculini, dar cu o nota subtila de feminitate. Materiale precum lana nu se sifoneaza si se asaza frumos pe corp. Opteaza pentru negru, gri sau maro, cu dungi foarte subtiri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#haine utile femei, #haine recomandate femei, #obiecte vestimentare femei moda, #haine versatile femei, #haine obligatorii garderoba femei , #haine
Comentarii