Stil de primavara - ce se poarta in 2012 (Galerie foto)

Marti, 13 Martie 2012, ora 13:39
6100 citiri
Stil de primavara - ce se poarta in 2012 (Galerie foto)
Foto: Ivillage

A venit primavara, iar asta urmeaza sa se vada si in sifonierele noastre. Doamnele si domnisoarele se pregatesc sa scoata de la iernat hainele subtiri, care nu doar arata bine, ci dau si o stare de bine. Afla mai jos ce trebuie sa stii pentru a impresiona prin tinuta in acest sezon.

Coco Chanel spunea ca atunci cand pleci din casa trebuie sa renunti la un accesoriu - asta fiind valabil pentru femeile care exagereaza cu bijuteriile. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti complet la accesorii, arata Ivillage. Bratarile sau curelele sic vor aduce un plus imaginii tale. Indrazneste si poarta nuante metalice, care se afla in continuare in top.

Carolina Herrera si Marc Jacobs au creat o noua moda: imprimeurile cu pasari. Cele cu animale si flori au prins foarte bine, asa ca trendul merita continuat. Cu toate acestea, nu uita nici de modelele florale, pentru ca primavara merg la sigur.

In primavara 2012 vor fi la moda si imprimeurile geometrice. Acestea sunt ceva mai greu de purtat, mai ales daca exista si un surplus de kilograme. Asta inseamna ca nu orice femeie poate apela la ele.

Nu uita de culori. Poti opta pentru o combinatie de nuante pe acelasi obiect vestimentar. Totusi, nu depasi limita bunului simt.

Blugii vor fi mereu in trend, insa anul acesta le poti aduce ceva in plus: multa culoare. Opteaza pentru pantalonii rosii sau turcoaz si sigur o sa fii remarcata. Insa nu uita ca un astfel de pantalon nu poate fi purtat cu o bluza la fel de colorata, pentru ca vei fi precum un brad de Craciun.

Tocurile "mortale" revin in atentia designerilor. Iubitoarele de tocuri cui pot fi fericite, pentru ca in 2012 acestea revin pe podiumuri si nu numai.

Pe de alta parte, tot in acest an se poarta dantela. Modele delicate, fine si cu mult bun gust vor fi printre cele mai cautate.

Femeile indraznete si care isi permit pot opta pentru accesorii in nuante neon. Este reteta garantata pentru a fi remarcata.

Ca si imprimeurile florale si animale, dungile nu se demodeaza niciodata.

Tinutele Polka sunt in continuare preferatele femeilor, asa ca nu vei da gres daca le alegi si in acest an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#sfaturi tinuta primvara, #ce se poarta 2012, #moda primavara 2012, #primavara 2012 trenduri , #haine