Volanele, ideale oricarui stil vestimentar (Galerie Foto)

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 18:08
4152 citiri
Volanele, ideale oricarui stil vestimentar (Galerie Foto)

Volanele involbureaza moda in sezonul de primavara-vara, sunt de de parere designerii francezi. Indiferent ca sunt aplicate pe rochii sau fuste, volanele sunt un must have in garderoba oricarei femei, pentru ca prin intermediul lor puteti fi asa cum vreti: sexy, salbatice sau, de ce nu, chiar fetite cuminti.

Ce iti trebuie sa adopti un astfel de stil? Putina indrazneala, pana realizezi ca volanele se incadreaza mai multor stiluri vestimentare decat crezi.

Daca vrei sa tii cont de tendinte, dar sa iti pastrezi stilul intact, iata cateva modalitati de a imbina cele doua aspecte, sugerate de Au Feminin:

1. Aspectul nud

In acest sezon, rochiile in nuante de culoarea pielii sunt imperativ necesare in garderoba oricarei femei. Si cum volanele fac senzatie, puteti face combinatia ideala pentru a obtine un aspect total sexy.

2. Pop star

Vrei un look de vedeta pop? Atunci adopta o tinuta care presupune volane, buline si o centura in talie si vei fi cu siguranta regina discotecii.

3. Volane din denim

Denimul este cu siguranta materialul care te scoate oricand din impas si tocmai de aceea se potriveste oricarei tinute si, automat, oricarei situatii. Daca vrei un look usor de adaptat la orice eveniment si in acelasi timp sa fii si la moda, ia-ti o fusta cu volane din denim.

4.Anii '50

Vrei sa ai o tinuta care sa fie rupta parca din vremurile care au facut senzatie? Adopta atunci o tinuta care presupune o rochie cu volane si buline si, bineinteles, o palarie.

5. Country

Hei cowboy! Cine a spus ca volanele sunt rezervate numai pentru romantice? Aceasta rochie dovedeste ca poti sa le adaptezi inclusiv unei tinute putin mai nonconformiste. Automat trebuie sa porti o pereche de cizme de cowboy.

6.Chic

Volanul este cu siguranta ideal pentru tinutele chic si elegante. Poate fi purtat si la tinutele de seara cat si la locul de munca. Pentru a personaliza tinuta puteti purta sandale stil gladiator.

7.Salbatic

Volanul este salbatic? Oh, da! Miza principala o reprezinta insa materialul, asa ca imprimeurile de tipul piele de animal te vor face o mica "fiara".

8. Rock

Desi pare imposibil, volanele se pot adapta si la tinute rock. Este adevarat insa ca se incadreaza in tinutele rock ceva mai cuminti.

9. Poetic

Combinatia volane-dantela este cu siguranta apanajul fetelor cuminti sau care macar incearca sa adopte un stil mai linistit.

10. Babydoll

Volanele si decolteul adauga o nota sexy tinutei. Puteti purta fie balerini, fie sandale gladiator.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#volane moda, #tinuta volane, #volane imbracaminte , #haine