Vrei sa arati ca un model? Afla ce trebuie sa faci!

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 18:18
11344 citiri
Vrei sa arati ca un model? Afla ce trebuie sa faci!
Foto: Buzzle

Orice femeie isi doreste sa aiba un corp de model si sa se imbrace precum modelele admirate de toata lumea. Chiar daca multe dintre modele au un stilist, si tu poti arata la fel de bine.

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa te imbraci precum un model, citeste in continuare un mic ghid vestimentar si sigur o sa arati cum doresti.

In primul rand trebuie sa ai un aspect ingrijit si un corp sanatos, aminteste Buzzle. Mentinerea unei greutati ideale, un regim alimentar sanatos si exercitiile fizice reprezinta punctul de inceput catre o imagine placuta.

De asemenea, include yoga si exercitiile pilates in programul tau pentru a avea un corp tonifiat. Persoanele mai plinute trebuie in primul rand sa piarda kilogramele in plus si abia apoi sa treaca la urmatoarea etapa.

Apoi, trebuie sa te asiguri ca in garderoba ta exista o rochie neagra, o pereche eleganta de pantaloni, o pereche de blugi si o camasa alba.

Rochia neagra, prin simplitate si rafinament, te va face sa pari stilata. Aceasta este potrivita pentru orice situatie si atunci cand o porti vei putea pune in evidenta coafura si accesoriile.

O alta piesa de imbracaminte care te poate face instantaneu sa arati ca un model este trench-ul. Acesta este potrivit pentru orice fel de vreme si merge asortat cu aproape orice.

Adopta stilul marinaresc pentru garderoba de primavara (Galerie foto)

Blugii merg de minune in orice moment: chiar si atunci cand esti in pana de idei poti asorta o pereche de jeansi cu o bluza si sa pleci unde ai treaba. De asemenea, multe modele asorteaza o pereche de blugi cu o vesta, poti face si tu la fel.

Accesoriile potrivite pot transforma pana si cea mai banala tinuta intr-o vestimentatie speciala. Geanta este piesa de rezistenta a unei femei. Orice pasionata de moda trebuie sa stie ca o geanta nu poate fi purtata mai mult de un sezon.

Gentile si pantofii sunt accesoriile preferate ale femeii, deoarece se pot juca cu ele cum vor, pot alege culori, texturi si forme diferite.

Daca ai rezolvat toate lucrurile de mai sus, acum este timpul sa te ingrijesti de par. Ai grija sa fie tot timpul curat si aplica un ser pentru stralucire.

In privinta machiajului, trebuie sa ai grija sa nu ai cearcane sau pungi sub ochi. Poti folosi un anticearcan care sa nu fie diferit de culoarea pielii cu mai mult de doua nuante.

Foloseste rimelul cu incredere, insa nu iti incarca genele prea mult. Daca vrei sa fie cat mai intoarse, foloseste un aparat de intors genele. Probabil de multe ori te-ai gandit cum de au modelele astfel de gene. Ei bine, secretul este exact acest aparat de intors genele.

Apoi, trebuie sa ai grija de buzele tale in permanenta. Acestea trebuie sa fie moi si netede.

Incepe prin exfolierea buzelor prin folosirea unui prosop umed cu ajutorul caruia sa indepartezi orice urma de piele uscata. Apoi foloseste un balsam. Cand doresti sa aplici luciu de buze, foloseste mereu o perie speciala. In acest mod, buzele vor arata mai bine si culoarea va dura mai mult.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#accesorii haine model , #haine