Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Incredibilii adulteri celebri ai anului 2010

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 10:37
6775 citiri
Incredibilii adulteri celebri ai anului 2010

Anul 2010 are toate sansele sa fie mentionat in istorie ca anul infidelitatilor celebre. De la politicieni celebri pana la fotbalisti eroi si vedete de la Hollywood au calcat stramb, au fost prinsi si au provocat scandal dupa scandal.

Iata cele mai rasunatoare infidelitati ale anului:

Intoarcerea doamnei Robinson

La inceputul anului, ne-am adus aminte de filmul clasic "Absolventul" cu ocazia unei intamplari care a zguduit conservatorismul britanic. S-a dovedit ca doamna Robinson, sotia in varsta de 61 de ani a premierului irlandez, are o aventura fierbinte cu un june mai tanar cu 40 de ani decat ea. Se pare ca aventura se afla in desfasurare din vara anului 2008, scrie Deutsche Welle.

Dintr-o banala poveste de dragoste aceasta a devenit o afacere nationala, dupa ce a devenit clar ca doamna premier i-a acordat iubitului sprijin financiar, inlesnindu-i acestuia accesul catre bani de la bugetul de stat. Aceasta aventura a costat-o destul de scump pe doamna Robinson, care a trebuit sa-si ia adio de la toate functiile ocupate in stat, iar sotul s-a retras temporar din politica.

De-acum celebrul fost amant se poate insa lauda cu afacerile infloritoare ale localului pe care il detine si, bineinteles, cu notorietatea capatata in urma evenimentului.

Tatal englez al anului prins in offside

In 2009, capitanul nationalei de fotbal a Angliei, John Terry, a fost ales taticul anului in Marea Britanie. In vara acestui an insa au fost dezvaluite opiniei publice amanunte picante ale relatiei extraconjugale pe care o avea vedeta lui Chelsea Londra. O relatie nu cu oricine, ci chiar cu prietena colegului sau de echipa Wayne Bridge.

Pentru ca decorul sa fie complet, manechinul francez Vanessa Peroncel, prietena lui Wayne, era cea mai buna amica a sotiei lui Terry. Agitatia mediatica nu a ramas fara urmari: capitanul Angliei, John Terry, a fost nevoit sa predea banderola altcuiva.

Aventurile vedetelor Take That

Mark Owen, membru al trupei Take That, era privit ca un sot model, ca singurul component al unei trupe de baieti care nu-si inselase nevasta. Mark a recunoscut insa, cu nonsalanta, in martie anul acesta, in tabloidul The Sun, ca si-a inselat sotia, pe Emma Fergusson, ani la rand.

Dupa acest episod si colegul sau, Howard Donald, si-a recunoscut greselile infidele fata de sotia sa. S-a pus astfel capat imaginii de puritate pe care trupa Take That o capatase de-a lungul timpului.

Afacerea Bullock

Casatoria dintre Sandra Bullock si Jesse James a fost considerata ca fiind una dintre cele mai solide legaturi de la Hollywood. Pana la momentul martie anul curent, cand a iesit la iveala infidelitatea lui Jesse. In timpul in care Sandra s-a ocupat de filmarile la pelicula 'The Blind Side', el s-a relaxat in bratele frumoasei tatuate Michelle McGee. Sandra nu a ezitat sa-i arate usa sotului infidel si sa ceara divortul.

Aventurile regelui suedez

Biografia publicata in noiembrie despre regele Suediei, Karl Gustav, i-a socat pana si pe cei mai nonconformisti cetateni ai tarii scandinave. In carte, se vorbeste deschis despre petrecerile nocturne ale regelui la care participau si dame de companie platite.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#infideli Robinson Terry, #Sandra Bulock Jesse, #regele Suediei , #infidelitate
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
La noi nu este timp de adulter pentru că se face la vedere ca să cîştigi notorietate şi să intri în politică