10 lucruri pe care ar trebui sa le incerce orice femeie

Joi, 14 August 2008, ora 08:22
6503 citiri
10 lucruri pe care ar trebui sa le incerce orice femeie

Cand stresul, datoriile si rutina vietii de zi cu zi te coplesesc, incearca sa te deconectezi si rasfata-te cu orice ocazie! Nu te baza pe barbati sa iti aduca fericirea mult-visata: viata e scurta, si trebuie traita la maxim.

Incarca-ti bateriile prin activitati noi, diverse, care sa alunge monotonia: exista 10 lucruri pe care fiecare femeie ar trebui sa le incerce, conform Ivillage.com.

Cele 10 mici placeri pe care ar trebui sa ti le oferi macar o data sunt tabu pentru majoritatea femeilor, insa s-ar putea ca mai tarziu sa ai regrete daca nu le incerci!

Incearca o non-dieta: o zi in care sa mananci ce iti place, cand iti place, fara sa te gandesti la cate calorii contine alimentul respectiv si cum o sa arati peste o saptamana. Nu te mai uita cu jind la borcanul de prajituri si nu mai calcula cate calorii are un morcov!

O zi intreaga de mancat numai salata nu o sa te aduca la silueta perfecta: in acelasi mod, o zi de rasfat culinar nu o sa te ingrase peste masura.

Mergi in vacanta! Toti avem un loc preferat, secret, pe care l-am vizita: numai daca am avea timp, resurse, companie placuta... Nu mai gasi scuze si du-te, macar cateva zile, in locul unde ai vrut mereu sa mergi! Si nu uita, nu ai nevoie de un prieten ca sa mananci tiramisu in Capri: poate o sa gasesti unul acolo!

Renunta la cardul de credit! Lasa prostul obicei de a cheltui peste masura pe lucruri de care nu ai, de fapt, nevoie! Ia-ti mancare la pachet la serviciu in loc sa comanzi de la McDonald's, fa-ti cafeaua acasa si evita sa dai iama in hipermarketuri cu cardul in mana. O sa fii surprinsa de cat de multi bani ai si nu stiai ca ai!

Incearca sa te lasi macar o zi de "drogul" Hollywood. Nu mai intra pe Internet sa vezi ce a mai facut actrita preferata in Hawaii si nu te mai uita o saptamana la telenovela care dureaza de cativa ani buni. Incearca sa le inlocuiesti cu o carte buna, sau suna-ti prieteni mai vechi si iesi in oras cu ei.

Fii "burlaca" o perioada! Nu-i asa ca te-ai saturat sa tot saruti broaste asteptand sa se transforme in print? Ramai singura un timp, incearca sa te cunosti mai bine si sa te ocupi de hobby-uri, fara sa te mai gandesti tot timpul la El. Cand o sa apara, o sa fii mai puternica si o sa stii mai bine ce vrei de la tine si de la el.

Pune bazele unei afaceri! Ai vrut dintotdeauna sa ai un magazin de moda, sau sa fii scriitoare? Nu te opreste nimeni, trebuie doar sa ai vointa: incepe cu un blog sau cu o afacere pe care sa o conduci in timpul liber, si daca ai succes vei putea in curand sa renunti la job si sa faci ceea ce iti place cu adevarat!

Sexul nu mai e de mult un tabu, si de ce ar fi? Si barbatii si femeile cauta dragostea adevarata, perfecta, vesnica... Insa cateodata vrem doar sa ne distram! Atat timp cat te protejezi (fizic si emotional), nu exista niciun obstacol intre tine si vecinul singur si frumusel care te saluta zambitor in fiecare zi langa lift.

Infrunta-ti teama! Incearca sa stai aproape de acel lucru de care iti este teama cel mai mult: paianjeni sau serpi, inaltime sau spatii inchise. O sa te simti mai puternica, fie si numai ca ai incercat sa fii mai curajoasa.

Schimba-ti stilul si adopta unul care te prinde mai bine! Nu-ti mai fie frica de schimbare, o sa-ti placa noua femeie pe care o sa o vezi in oglinda.

Oricat de mult iti place sa stai langa el, sunt unele lucruri pe care le stii numai tu despre corpul tau. Cumpara-ti o jucarie sexuala care sa-ti ofere senzatii de neuitat! Nu trebuie sa stie nimeni!

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că face cercetări după ce un preot a refuzat să spovedească o femeie pentru că nu aparţine de sectorul său pastoral, iar cazul a ajuns în analiza...
#femeie, #10, #lucruri, #stres, #relaxare , #intalniri