10 sfaturi pentru o fata care merge la o "intalnire pe nevazute"

Sambata, 26 Iunie 2010, ora 08:01
9217 citiri
10 sfaturi pentru o fata care merge la o "intalnire pe nevazute"

Din ce in ce mai multe persoane accepta asa-numita intalnire "oarba" ("blind date"), care presupune ca partenerii sa nu se fi vazut pana atunci. Fie prieteni comuni s-au gandit ca v-ati potrivi, fie v-ati cunoscut prin intermediul Internetului.

Fetele sunt insa deseori destul de dezamagite in urma unei "intalniri pe nevazute", posibil si din cauza lor. Potrivit lifestyle.msn.com, iata zece sfaturi care te-ar putea ajuta sa fii mai incantata dupa o "blind date".

1. Nu tine cont de asteptari

Cel mai rau in cazul unei intalniri pe nevazute este sa te duci plina de asteptari. Chiar daca ai vorbit cu el la telefon si chiar daca i-ai vazut o poza pe messenger, nu trebuie sa te gandesti ca va fi perfect. Nimeni nu este asa.

5 alimente pe care ar trebui sa le eviti cand ai intalnire

De asemenea, nu trebuie sa ai nici asteptari negative. Nu te gandi ca va fi stanjenitoare o astfel de intalnire sau ca el nu va trece testul. Pur si simplu nu te gandi la nimic.

2. Poarta ceva in care te simti bine

Imbraca-te si incalta-te cu piese care te fac sa te simti sexy, fara a fi vulgara, dar in care te simti lejer.

3. Fii deschisa la minte

Nu te grabi sa il judeci dupa aparente. Daca face ceva ce nu iti place poate fi vorba de emotivitate sau nervozitate. Lasa sa treaca un pic de timp si abia apoi hotaraste daca iti place sau nu.

Replici pe care nu trebuie sa le rostesti la prima intalnire

4. Nu va plangeti

Vorbeste despre lucruri frumoase, optimiste, vesele. Daca il vezi pe el ca incepe sa se planga de ceva, schimba tu subiectul.

5. Ai grija la alcool

Chiar daca uneori iti place sa mai intreci masura, nu face asta de la prima intalnire. Risti sa te faci de ras sau sa il vezi mai placut decat este. Cel mai bine este sa nu depasesti doua cocktailuri.

Desigur, conteaza si gradul de obisnuinta pe care il ai, dar si alti factori, cum ar fi ce si cat mananci.

6. Scapa de nesiguranta

Desi e nevoie de ceva efort ca sa ai increderea necesara in tine pentru a discuta ceva ce ii place, straduieste-te si axeaza-te pe ce observi ca il face sa zambeasca.

7. Incearca ceva nou sau ciudat

Daca luati si masa impreuna, poti incerca ceva ce nu ai mai mancat. Picioarele de broasca, spre exemplu, pot fi amuzante si pot face ca momentul sa devina o amintire de neuitat.

Daca te hazardezi insa la o astfel de incercare ciudata, trebuie sa stii ca exista riscul sa ai probleme cu stomacul, daca nu stii cum reactioneaza el la mancarea respectiva.

8. Cauta subiecte amuzante

Rasul va ajuta sa mai scapati de inhibitii si sa va simtiti in largul vostru, chiar daca sunteti la o intalnire pe nevazute.

9. Invata cate ceva de la el

Dezvolta discutii despre diferite subiecte chiar daca tu nu le stapanesti foarte bine. Este o ocazie sa inveti ceva in plus.

De ce nu suna barbatii pentru o a doua intalnire?

10. Fa ceva

Daca vezi ca intre voi apare o stare de montonie, incearca sa vii cu o initiativa si sa il antrenezi si pe el.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#sfaturi intalnire oarba, #trucuri intalniri oarbe, #sfaturi prima intalnire , #intalniri