5 secrete ale celor mai bine platite femei din lume

Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 07:41
3286 citiri
5 secrete ale celor mai bine platite femei din lume

Cele mai bine platite femei din lume si-au impartasit secretele profesionale (nu chiar toate, dar si cate unul este bine) revistei Marie Claire.

1. Fii intotdeauna tu insati

Indra Nooyi, directorul executiv al PepsiCo, nascuta in India, si care este considerata cel mai bine platit director-femeie din SUA, a purtat tinuta traditionala indiana -sari- chiar si la primele sale intreviuri pentru o slujba, cand cauta un loc de munca. Acum, poarta in mod obisnuit sari la evenimentele companiei, fara a se sfii sa fie ea insasi chiar si in mijocul a zeci sau sute de businessmeni imbracati conform normelor - adica in costum.

2. Numele tau este marca ta, asa ca pazeste-l cu pretul vietii

"Sunt foarte grijulie cu aceasta marca. Pana si ghivecele pe care imi pun numele le-am creat chiar eu" spune Rachael Ray, binecunoscuta realizatoare de emisiuni Tv culinare.

3. Nu-ti irosi energia luptandu-te cu cei care te urasc

"Nu este realist sa ma astept ca toata lumea sa iubeasca ce fac eu", explica cantareata Beyonce Knowles.

4. Asigura-te ca barbatul din viata ta si-a luat un angajament total fata de tine - si de succesul tau

"Veneam acasa de la o intalnire si imi ceream scuze ca intarziasem si sotul meu isi dadea ochii peste cap de exasperare... A doua oara mi-am luat un sot mult mai bun", povesteste una dintre cele mai puternice femei de pe Wall Street, Sallie Krawcheck.

5. Pozitioneaza-te pentru slujba pe care o doresti

"Cand ma luptam pentru a ajunge cea mai buna in tennis, nu spuneam ca sunt numarul doi. Spuneam ca vreau sa fiu numarul unu", isi aminteste jucatoarea Maria Sharapova.

Maria Ionescu

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#Femei, #bine platite, #secrete, #job, #profesie , #intalniri