7 modalitati de a combate imbatranirea

Marti, 16 Februarie 2010, ora 21:26
3272 citiri
7 modalitati de a combate imbatranirea
Foto: youngerlookingyou

Un lucru este sigur: nimeni nu scapa de batranete. Din fericire, putem intarzia aparitia efectelor sale. Exercitiile si dieta sunt cateva dintre lucrurile pe care le putem face pentru a intarzia sa apara efectele imbatranirii. Citeste in continuare ce poti face pentru a fi tanar mai mult timp.

Fa cat mai multe exercitii, te sfatuieste Buzzle. Pe masura ce imbatranesti oasele isi pierd din densitate. Intarzie aparitia osteoporozei cu ajutorul exercitiilor. Daca vei avea parte de activitate fizica in mod regulat si vei asimila suficient calciu din lapte si legume, batranetea nu isi va spune cuvantul prea curand.

Somnul nu este ceva care poate fi sau nu. 8 ore de somn pe noapte sunt obligatorii. Corpul uman se "repara" pe timpul noptii. Daca vei dormi mai putin decat este cazul, corpul tau va imbatrani mai repede. In cazul in care nu iti este somn, fa o baie fierbinte cu spuma si parfum, pentru a te relaxa, iar somnul va veni de la sine. De asemenea, o ceasca de ceai de musetel te va calma si te va face sa adormi mai repede.

Alimente care te ajuta sa ramai tanara

Bea suficienta apa, adica 8-10 pahare pe zi. Pentru ca organismul tau sa functioneze in mod normal, are nevoie de apa pentru a nu se deshidrata.

Utilizeaza crema cu protectie solara in fiecare zi. Multi oameni fac greseala de a folosi protectie solara doar atunci cand merg la plaja. De fapt, aceasta protectie trebuie utilizata zilnic pentru sanatatea pielii.

Ce sa mananci pentru a avea pielea tanara mai mult timp

Ramanand la subiectul "piele", nu uita sa folosesti o crema hidratanta in zilnic. In mod ideal, crema trebuie folosita de doua ori pe zi pentru a scapa de toxinele de pe suprafata pielii, insa avand in vedere programul nostru zilnic este bine sa ne facem timp pentru a o folosi macar o data pe zi.

In dieta alimentara trebuie sa se regaseasca o multime de antioxidanti. Antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi ce deterioreaza celulele corpului, facand sa apara mai repede efectele imbatranirii.

Cum intarzii cat mai mult imbatranirea?

De asemenea, in dieta trebuie sa se regaseasca omega 3. Asta inseamna ca trebuie sa consumi cat mai mult peste. Omega 3 este recomandat si persoanelor care sufera de artrita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#trucuri antiimbatranire femei, #sfaturi antiimbatranire, #modalitati intarziere batranete , #intalniri