Activitati sanatoase pe care orice femeie trebuie sa le incerce

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 15:36
2554 citiri
Activitati sanatoase pe care orice femeie trebuie sa le incerce
Foto: MSN

Femeile sunt atente la modul in care se imbraca si cum se poarta, dar mai rar sunt preocupate cu adevarat de sanatatea lor. Exista anumite activitati sanatoase, experiente de fitnees, pe care fiecare femeie trebuie sa le incerce. Afla care sunt acestea.

Fa yoga, te sfatuieste MSN.

Yoga este o activitate care se concentreaza asupra legaturii dintre minte si corp. Ofera numeroase beneficii fizice, cum ar fi cresterea puterii musculare si rezistenta, imbunatateste echilibrul si flexibilitatea.

De asemenea, yoga ofera numeroase beneficii psihologice, imbunataseste starea de spirit si concentrarea si sporeste sentimentul de auto-acceptare.

Lucreaza cu un antrenor personal. Acesta iti poate oferi un program de exercitii sigure si eficiente pentru a satisface nevoile organismului tau. Aceasta persoana va stabili la ce nivel te afli, cat trebuie sa lucrezi si ce anume sa lucrezi.

Participa la un curs de fitness. Aceste cursuri devin din ce in ce mai populare pentru ca exercitiile variaza si atmosfera este provocatoare. In timpul unei ore de curs poti consuma pana la 600 de calorii. Daca vei face exerciti alaturi de mai multe persoane, va fi un antrenament placut pentru ca vei socializa cu ceilalti si o sa va incurajati reciproc.

Fa o excursie pe jos. Drumetiile reprezinta o modalitate placuta si ieftina de a avea parte de activitate fizica si psihica, in timp ce te bucuri de frumusetile naturii. Aceste mini-excursii ajuta la prevenirea osteoporozei, bolilor de inima, cresterea tensiunii arteriale, imbunatateste starea generala de sanatate si te ajuta sa slabesti.

De asemenea, drumetiile imbunatatesc starea de spirit si starea generala a sanatatii mintale. Aerul proaspat si peisajele frumoase pot face drumetiile si mai placute, asa ca documenteaza-te si alege traseul potrivit.

Fa caiac-canoe. Fie ca o faci pe un lac, rau sau mare aceasta activitate iti permite sa te conectezi cu natura in timp ce faci fitness. Caiac-canoe, ca si alte sporturi de apa, este bun pentru inima si creste rezistenta musculara.

Fa o cursa. Nu conteaza distanta sau ce fel de cursa e. Poate fi una de alergare, de mers, cu rolele, cu bicicleta sau inot. Daca o sa castigi, iti va oferi un sentiment de satisfactie si realizare unic. Pentru multe femei, inscrierea intr-o cursa reprezinta motivatia pentru adoptarea unui program regulat de exercitii fizice si obiceiuri alimentare sanatoase. Invita-ti rudele sau prietenele si organizeaza o cursa.

In lunile de iarna poti avea parte de activitati sanatoase foarte interesante: schiul si snowboard-ul iti permit sa te bucuri de frumusetea peisajelor si aerul liber din lunile de iarna. Aceste sporturi de iarna ajuta la buna functionare a inimii, intaresc muschii si ajuta articulatiile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#activitati sanatoase femei, #activitati finess femei, #organisc sanatos exercitii , #intalniri