Alege hainele potrivite pentru a ascunde imperfectiunile corpului

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 12:10
9178 citiri
Alege hainele potrivite pentru a ascunde imperfectiunile corpului

Nu este nevoie sa fii un expert ca sa iti descoperi stilul vestimenatr, insa uneori neajunsurile corpului tau te pot pune in dificultate atunci cand ti-ar placea sa porti ceva si nu te avantajeaza.

Pentru ca nu toate femeile au un corp de fotomodel, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt nevoite sa isi ascunda defectele cu ajutorul hainelor.

Alegand vestimentatia potrivita, nu doar ca va veti ascunde formele, dar puteti pune accent pe acele parti ale corpului cu care va mandriti.

Daca inca aveti dubii pe ce trebuie sa mizati atunci cand corpul nu are tocmi formele ideale, Femme Actuelle va da cateva sfaturi in acest sens.

1.Genunchi prea grosi

Femeile care nu sunt multumite de forma picioarelor se simt obligate sa poarte mai tot timpul fusta sau rochie.

Secretul este insa sa purtati tocuri pentru a va alungi silueta. Puteti sa purtati pantaloni drepti, cu talie inalta, care sa nu se muleze pe genunchi.

2.Fundul prea mare

Femeile care se plang ca au partea dorsala proeminenta poarta de obicei o fusta clos cu pliuri, fara a intelege de fapt ca aceasta este cel mai mare dusman.

Ideal ar fi insa sa purtati o fusta putin evazata, la care sa adaugati o centura lata in talie. De asemenea, puteti purta un sacou care sa fie putin mai lung si sa va acopere micile neajunsuri.

3.Grasime pe burta

Persoanele care au o burta proeminenta poarta de obicei haine largi, care sa le ascunda grasimea, ajungand astfel sa para si mai mari.

Daca va incadrati in aceasta categorie, aveti atunci posibilitatea sa ascundeti burta purtand o curea, dar aveti grija sa nu va strangeti prea tare. Chiar si asa, este bine sa purtati culori inchise.

4.Solduri prea late

Secretul pentru a arata mai subtire? Investiti intr-un sacou tip costum ceva mai lung. Pentru a nu atrage atentia la solduri, cumparati un model care sa aiba butoni la piept.

Puteti, de asemenea, sa purtati o pereche de jeansi cu o veste mai lunga sau o fusta si un pulover mai larg si niciodata cambrat.

5.Glezne prea proeminente

Uitati de sandalele simple, optand cu precadere pentru cele care au curele. De asemenea, puteti purta si pantofi stil gheata, care sa va acopere glezna.

In cazul in care purtati sandale, nu uitati: pedichiura trebuie sa fie perfecta pentru a nu atrage atentia asupra gleznelor.

6.Brate prea groase

In acest caz, este bine sa alegeti un tricou sau o bluza cu maneci largi si asimetrica. De exemplu, daca aveti un piept frumos, purtati un top cu maneci largi si puneti accent pe decolteu.

Daca aveti ochi frumosi, ajutati-va de machiaj pentru a ridica privirea celor din jur catre chip si nu asupra bratelor.

7.Piept voluptos

Daca aveti sanii prea mari, puteti sa purtati bluze largi sau tip "gravida". Niciodata bluze mulate sau cu volane in dreptul sanilor.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#haine moda, #corp defecte, #haine care te avantajeaza , #intalniri