Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Alege paltonul care te ajuta sa fii in pas cu moda (Galerie Foto)

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 18:49
12991 citiri
Alege paltonul care te ajuta sa fii in pas cu moda (Galerie Foto)

Daca vrei sa intampini iarna cu stil, atunci cu siguranta trebuie sa porti un palton care se incadreaza in tendintele trasate de creatorii de moda. Indiferent de croiala, de nuanta sau de material, paltoanele sunt cele care iti vor accentua formele si trasaturile printre fulgii de zapada.

Publicatia franceza Au Feminin te ajuta sa afli noile tendinte in materie de paltoane pentru acest sezon.

In mare voga an de an, paltoanele clasice usor cambrate raman si in iarna 2009-2010 in tendinte. Femeile indraznete pot apela insa si la modele ceva mai nonconformiste.

Ca o regula generala pentru aceasta iarna, paltonul care accentueaza formele si curbele feminine este un "must have" in garderoba. Se poarta insa in continuare si paltonul cu o croiala barbateasca.

Daca inca mai ai dubii, iata cateva dintre modelele pe care le poti purta in aceasta iarna.

1. Sobru

Paltonul este aliatul chic al tuturor doamnelor care nu vor sa renunte la stil doar pentru ca temperatura coboara sub 0 grade Celsius. Pentru ca este o parte importanta din garderoba ta, alege un palton care iti ofera o imagine sobra, daca stilul de viata si cel vestimentar iti impun acest lucru.

Alege un palton clasic, care iti ascunde formele, daca vrei sa para ca ai o constitutie atletica.

2. Contemporan

Cu o tesatura inspirata din stilul masculin, poti purta acest palton cu o pereche de cizme sau ghete militaresti.

3. Stilat

Veti avea o imagine asemenea lui Sherlock Holmes si cu siguranta va va da un aer de superioritate. Este ideal pentru persoanele care au inaltime medie sau mica.

Croiala usor cambrata va scoate in evidenta delicatetea taliei si picioarele.

4. Accesibilitate

Pentru un palton de zi cu zi este bine sa va inspirati din stilul vintage. Se potriveste atat persoanelor care vor sa isi scoata in evidenta formele, cat si celor pe care natura nu le-a inzestrat in acest sens.

5. Rafinament

Pentru o nota de eleganta, puteti sa va inspirati din stilul anilor '50. Cum rafinamentul inseamna nu doar croiala, ci si culoare, puteti oricand apela la o nuanta vie, dar nu obositoare.

6. Chic

A fi chic inseamna a te simti si confortabil. Alege un palton cu butoni in dreptul taliei, daca vrei sa imbini utilul cu placutul la capitolul vestimentatie. Este ideal atat pentru femeile micute, cat si pentru cele mai zvelte.

7. Copilaresc

Daca vreti sa va simtiti ca o fetita, puteti adopta o versiune de palton care imbina stilul scolaresc cu cel militaresc, dar intr-o versiune mai sexy.

Este ideal pentru femeile pentru care silueta este un atu.

8. Puritate

Un material moale si o culoare deschisa va vor transforma intr-un mic ingeras de Craciun. Imaginea va fi completa daca asortati si o palarie in aceeasi linie.

9.Excentric

Este un stil nebun si reinnoit in mod constant. Daca vreti sa aduceti cu voi spiritul distractiei, puteti amesteca diverse materiale. Este ideal chiar si pentru femeile mici de statura.

10. Militaresc

Stilul militaresc italian va face furori in aceasta iarna. In plus, croiala va va pune in valoare formele intr-un mod neostentativ.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#palton la moda, #moda paltonelor, #paltoane iarna 2010 , #intalniri