Ascunde-ti kilogramele cu ajutorul hainelor (Galerie Foto)

Joi, 25 Martie 2010, ora 06:33
10612 citiri
Ascunde-ti kilogramele cu ajutorul hainelor (Galerie Foto)

Ce trebuie sa fac ca sa par mai slaba? Aceasta este intrebarea care se afla pe buzele multor femei care au probleme cu greutatea, dar si-ar dori sa se simta frumoase si apreciate si sa fie in acelasi timp si la moda.

Pentru acest lucru trebuie sa mizati pe cele mai frumoase trasaturi pe care le aveti si sa le scoateti in evidenta, dar si pe o vestimentatie care sa va scoata din anonimat.

Femme Actuelle va da sfaturi pentru a arata mai subtire, chiar daca dimensiunile corpului nu va ajuta.

1. Culorile

Daca numarul de kilograme nu va ajuta dar vreti sa fiti la moda, este bine sa alegeti culori mate, intunecate, sau tesaturi vaporoase dar imprimate discret, pentru a va face o silueta frumoasa.

Creati o "iluzie a verticalitatii" apeland la haine de o singura culoare si evitati stilul de imbracaminte englezesc, desi este la moda.

2. Croiala

Ca sfat de interes general, retineti ca nu trebuie sa purtati haine prea stranse sau prea largi. Din dorinta de a incapea in haine cu un numar mai mic, multe femei plinute isi cumpara haine prea strimte. O alta varianta preferata de acestea este aceea de a imbraca haine largi pentru a ascunde neajunsurile.

Ambele variante sunt gresite: alegeti numarul la haine care vi se potriveste!

Este, totodata, important sa evitati hainele suprapuse si sa va feriti de haine cu buzunare sau volane sau pantaloni cu buzunare tip clapa la pantaloni, care au tendinta de a "mari" fesele si coapsele.

3. Materialele

Purtati materiale sintetice care au tendinta de a comprima. Tesaturile grele, cum ar fi catifeaua, sunt materialele care dau volum prin excelenta, asa ca trebuie evitate!

Fara a ezita, alegeti pentru haine bumbac, jerse sau materiale "curgatoare". Evitati microfibra daca aveti burtica!

4.Accesoriile

Feriti-va sa purtati pantofi cu toc subtire si genti de mici dimensiuni sau bijuterii fine daca aveti cateva kilograme in plus.

Purtati tocuri inalte si groase care vor da un aspect placut, rafinat, siluetei pe care o aveti.

5.Mizeaza pe propriile atuuri

Concentrati-va pe punctele voastre forte: fata, sani sau orice alta parte a corpului care va avantajeaza.

Optati pentru un machiaj mai puternic daca aveti ochi frumosi, pe coafura daca aveti par frumos sau pe bijuterii care vor atrage atentia asupra decolteului, daca acest lucru va avantajeaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#haine grasute, #trucuri haine, #kilograme haine , #intalniri