Asigura-te ca ai piesele esentiale in garderoba (Galerie Foto)

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 23:50
4502 citiri
Asigura-te ca ai piesele esentiale in garderoba (Galerie Foto)

Va amintiti de piramida produselor alimentare in functie de clasele de nutritie? Daca aplicati principiile ei (varietate, moderatie, controlul cantitatii) la ceea ce aveti in dulapul de haine, veti obtine o garderoba echilibrata si aerisita, care contine doar ceea ce purtati cu placere.

In acest mod veti gasi intotdeaua combinatiile si hainele perfecte fiecarei ocazii, care va vor ajuta sa va definiti si un stil propriu.

Barbatii sustin ca, oricate haine ar avea, femeile sunt intotdeauna in plin sezon de shopping. Specialistii Realsimple sustin insa ca, daca iti alegi in mod intelept hainele, vei avea mereu de unde sa alegi pentru fiecare ocazie in parte.

Si ca sa fii sigur ca atunci cand pleci la cumparaturi nu vei cumpara haine pe care le vei imbraca de cel mult doua ori, iata cateva obiecte vestimentare care sunt necesare si suficiente in garderoba ta.

Este extrem de util sa ai in garderoba ta cateva tricouri subtiri din bumbac si jeansi. Nu doar ca te vei simti bine in pielea ta, dar va fi o tinuta perfecta atunci cand mergi la plimbare, la supermarket sau in vizita la prieteni.

Bluzele de casmir vor parea mereu surprinzator de sofisticate. Jacheta denim, desi casual, confera un aspect mai rafinat, mai ales daca este intr-o nuanta indigo inchis. Camasile, mai ales cele albe, sunt usor de purtat si iti vor da minimul de eleganta de care ai nevoie. Trebuie sa ai toate astea in sifonier!

Pentru hainele care au croieli speciale este bine sa alegeti culori neutre, astfel incat aceasta imbracaminte sa fie oricand potrivita. Daca va bazati pe o tinuta clasica, este bine sa surprindeti prin culoarea aleasa.

O bluza de matase va fi perfect de adaptat oricarei ocazii, atat timp cat stii sa o asortezi cu o pereche de pantaloni clasici.

Poti oricand sa porti o rochita, o bluza sau o camasa inflorata sau cu un simplu joc de culori. Atentie insa la ce culori alegi. Este de preferat sa alegi culori pale, pentru a nu cadea in zona kitchurilor.

Un pulover clasic va fi mereu util in zilele capricioase de toamna. Puteti alege un design geometric, in nuante de maro sau negru, daca va e teama de tricotajele mai indraznete.

Un sacou este un "must have" in garderoba oricarei femei. Fie ca alegi un stil modern sau clasic, aceasta piesa vestimentare se va incadra perfect tinutei tale. Ai doar grija sa fie cambrat si feminin si sa fie suficient de lejer pe corp cat sa poti pune pe dedesubt o camasa sau un tricou.

Ce te face gata de o petrecere? In mod sigur o tinuta sclipitoare la propriu. Nu te gandi la paiete si fir de aur: poti alege materialele precum satin si catifea, dar si culori "metalice".

Poate ca aveti un eveniment important (o petrecere, o nunta, o intalnire cu oficialitati) doar odata pe an, dar merita sa aveti in garderoba o rochie care va garanteze o intrare de gala.

Regula de selectie a unei astfel de rochii este una simpla: alegeti un stil atemporal, un material perfect pentru orice anotimp, si un croi care sa te puna in valoare.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#garderoba echilibrate, #necesar shopping, #haine utile , #intalniri
Comentarii
Poza MyaShop
MyaShop
rank 1
Jachete,pulovere,rochii,cardigane,bluze,camasi,***,genti,posete,curele,esarfe,bijuterii etc