Asorteaza-ti noua culoare de par cu machiajul, hainele si accesoriile!

Luni, 23 Noiembrie 2009, ora 18:47
9860 citiri
Asorteaza-ti noua culoare de par cu machiajul, hainele si accesoriile!

Cu vremea asta cenusie, mai-mai ca ai face o nebunie, cum ar fi o schimbare consistenta de look. Cum parul e cel mai la indemana de schimbat, probabil ca aceasta va fi si alegerea ta.

Numai ca nu totul se reduce la o culoare de vopsea de par diametral opusa celei pe care ai purtat-o pana acum. Daca nu vei schimba totul - si asta inseamna felul in care te machiezi, in care te imbraci, accesoriile, mai cu seama culorile lor - risti ca rezultatul sa fie unul dezastruos.

In loc sa scoti in evidenta ceva, sa pui accentul pe par, de exemplu, va iesi un talmes-balmes care va obosi ochiul sau te va face sa treci neobservata. Iar tot ceea ce vroiai sa faci era sa fugi de cenusiu.

Daca privesti cu atentie showbiz-ul din afara, vei observa ca atunci cand o vedeta isi schimba culoarea parului, totul se schimba: haine, accesorii, atitudine... Jennifer Romolini, beauty editor la Shine, te invata cum sa faci fata acestei provocari, pentru a nu arata ca un semafor si a-ti pune in valoare calitatile.

Daca optezi pentru brunet, afla ca aici ai cel mai putin de muncit, pentru ca astfel de culori inchise reflecta lumina. Trebuie sa stii doar ce fel de bruneta vrei sa fii.

Daca esti tipul de bruneta "calda", cu pielea maslinie, vei arata perfect in culorile cafelei, in mov, dar si in culori neutre.

Un par brunet inchis, langa o piele pala ar trebui sa se fereasca de aceste nuante si sa se concentreze pe contraste. Cele mai nimerite sunt tonurile de albastru profund, purpuriu, roz (dar nu nuante deschise), pasteluri glaciale si alb luminos.

Ca si modalitate de a te machia, incearca "smokey eyes", mascara din belsug si buze in nuante deschise.

Rosul este culoarea momentului, dar nu e o nuanta cu care sa te descurci usor. Rosul arata superb pe femeile cu piele deschisa sau care au acea nuanta rozalie. Iar daca nu folosesti produsele potrivite, risti ca nuanta rezultata sa nu fie cea pe care ti-ai dorit-o.

Rosul parului poate fi foarte usor asortat sau pus in contrast cu bijuteriile, mai ales daca acestea au safire sau sunt purpurii sau verzi. Singura culoare de care trebuie sa se fereasca roscatele este rosul deschis, care nu ar face decat sa iti faca parul sa para portocaliu, prin comparatie.

In ceea ce priveste machiajul, "subtil", trebuie sa fie cuvantul de ordine. Obraji intr-o nuanta de roz deschis, la fel ca si buzele. Lasa parul sa primeasca toate aplauzele!

In marea majoritate a datilor cand femeile isi doresc o schimbare, ele opteaza pentru blond sau o nuanta mai deschisa de blond.

Daca te-ai nascut blonda, chiar daca parul s-a inchis odata cu inaintarea in varsta, ai toate sansele sa ai si pielea potrivita pentru un par blond. E vremea sa iei in seama aceasta dintai alegere a naturii. Bineinteles ca sunt o gramada de nuante de blond pe care sa le iei in considerare.

Daca optezi pentru blondul auriu, iar daca si pielea ta are astfel de nuante, vei arata fabulos in rosu, auriu si culori neutre, dar calde.

Daca iti place blondul mai deschis, cenusiu (Gwyneth Paltrow si Grace Kelly sunt cele mai bune exemple), iar pielea ta are reflexe mai dregraba reci, atunci te avantajeaza argintul, griurile si albastrul.

Ce au blondele in comun? Arata perfect cand isi inrosesc buzele, fara a alege cele mai inchise tonuri.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#par vopsit, #nuante par machiaj, #par vopsit culori haine, #accesorii par vopsit , #intalniri