Barbatii la shopping

Luni, 06 Octombrie 2008, ora 12:27
1776 citiri
Barbatii la shopping

Barbatilor le place sa mearga la cumparaturi si sa bata magazinele la fel de mult ca si femeilor.

Mitul conform caruia barbatii nu au ce cauta la shopping se datoreaza faptului ca acestia nu au rabdare sa vada daca "cerceii mov se asorteaza la rochita aia oliv, desi parca mai bine mergea o esarfa fuchsia...dar aia se potriveste mai bine la pantalonii turcoaz... da' nu aveti pe o nuanta usor mai deschisa, va rog?". Si, intr-adevar, ei nu au rabdare sa asculte astfel de lucruri, oricat de pline de sens ar parea ele femeilor.

Si, totusi, ce poate fi mai placut decat sa stai cateva ceasuri si sa vezi ce gadgeturi au mai aparut ?

Exista, insa, o parte a cumparaturilor care nu place majoritatii barbatilor, dar care e necesara: cumpararea hainelor. Unii recunosc deschis ca din acest motiv se insoara, ca sa scape de chinul cumpararii unor toale care nu-i avantajeaza si al asortarii unor culori pe care, oricum, nu le disting prea bine.

Sunt si barbati care isi cumpara haine cu mare placere, dar procentul lor este mult mai mic decat ale celor care detesta intregul proces. Achizitionarea echipamentelor sportive nu intra in aceasta categorie, aici lucrurile devenind chiar interesante.

Toti barbatii stiu, insa, ca trebuie sa fie bine imbracati, pentru ca, din pacate, imaginea conteaza. Cumparaturile pot fi facute si intr-un mod inteligent, fara a se pierde prea mult timp sau bani. Men City da cateva sfaturi barbatilor care nu au devenit inca asi in shopping.

1. Alege-ti cateva magazine de unde sa-ti iei tot, de la after-shave la sosete. Daca ai cateva locuri unde stii sigur ca vei gasi ceea ce cauti, nu vei mai pierde timpul invartindu-te aiurea prin oras.

2. Daca iti cumperi lucruri de firma, poti scurta la cateva minute timpul cumparaturilor, facand comenzi online. De ce doar pentru lucruri de firma? Pentru ca asa poti sa fii sigur ca vei primi ceea ce comanzi.

3. Ia o fata cu tine la cumparaturi, una care se pricepe la moda. Atentie mare: ia-o numai cand esti sigur ca n-are nimic de cumparat pentru ea si ca vine doar sa te asiste pe tine! Altfel, ai incurcat-o. Daca vine doar pentru tine, va fi miraculos de eficienta si de rapida.

4. Ai grija sa stii clar ce ai de cumparat. Nu te duce fara o lista, mai ales daca stii ca esti uituc sau foarte cheltuitor.

5. Nu cumpara falsuri. Parfumurile "Aqua di Geo", "Armanni", "Kensso" sunt falsuri, asa cum banuiai. Acest lucru e valabil si la haine. Vei avea prilejul sa vezi acest lucru cu ochii tai dupa ce vei spala hainele "de firma" prima data. Mai bine ai rabdare si asteapta reducerile la magazinele unde se vand produsele originale.

Cateva magazine pe care sa te poti baza, putina organizare, un un coleg de suferinta mai priceput ca tine si respectul pentru calitate sunt ponturile de care te poti folosi pentru a te descurca bine in jungla magazinelor.

S-ar putea chiar sa inceapa sa-ti placa shoppingul si, data viitoare cand vei merge cu partenera, sa te cutremuri sincer cand vei auzi ce combinatii coloristice nereusite ii trec prin cap.

Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
O jurnalistă de călătorii care a fost în zeci de stațiuni all-inclusive în Caraibe, Mexic, Maldive și multe altele, a văzut turiștii trecând cu vederea multe detalii care ar fi putut face...
Atac nemilos la adresa lui Vinicius: ”Să nu fie fătălău, fotbalul este pentru bărbaţi"
Atac nemilos la adresa lui Vinicius: ”Să nu fie fătălău, fotbalul este pentru bărbaţi"
Fostul portar paraguayan José Luis Chilavert l-a atacat pe Vinicius într-un tweet, ca reacţie la conferinţa de presă de luni a atacantului brazilian. Atacantul a izbucnit în lacrimi când...
#cumparaturi, #shopping, #barbati, #ponturi, #haine, #de firma , #intalniri