Barbatii sunt cei mai romantici la... 53 de ani

Marti, 14 Octombrie 2008, ora 10:54
5244 citiri
Barbatii sunt cei mai romantici la... 53 de ani

Daca va intrebati cat mai trebuie sa asteptati pana ce partenerul va strecura si putin romantism in relatie, specialistii sunt, in prezent, in stare sa va raspunda la aceasta intrebare. Studiile au demonstrat ca, la 53 de ani, barbatii devin extrem de romantici.

Barbatii care ating aceasta varsta sunt mai dispusi sa-si surprinda partenera cu gesturi simple, cum ar fi propunerea de a merge, mana in mana, in parc, chiar daca afara ploua, sau sa-i presare petale de trandafiri in cada. E vremea ciocolatei "uitate" pe perna si a florilor.

Un studiu realizat pe un esantion de 2.000 de barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, a concluzionat ca din grupul tinerilor de 20 pana la 25 de ani doar unul din patru ii oferise iubitei o cina la lumina lumanarilor. Dintre barbatii trecuti de 50 de ani, jumatate procedasera la fel.

Se pare ca "vinovata" de noile "apucaturi" ale barbatilor este expeerienta acumulta. Aceasta le "sopteste" barbatilor ca ar fi timpul sa arate ca stiu cum sa faca placere unei femei.

In plus, nu se stie din ce cauza (nu acesta a fost obiectul studiului), barbatii sunt mai dispusi, in jurul acestei varste, sa faca si efortul de a placea.

Studiul a mai scos la iveala faptul ca o treime dintre subiectii trecuti de 50 de ani si-au spurprins de curand partenera tratand-o cu sampanie. Doar 19% din grupul tinerilor de pana in 30 de ani au procedat la fel.

Un procent covarsitor, 73% dintre barbatii ajunsi la a doua tinerete, nu uita sa laude, in mod constant, calitatile fizice ale consoartei. 85% dintre ei nu ar parasi caminul fara sa-si sarute partenera, concluzioneaza studiul citat de Daily Mail.

Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Furnizarea de servicii consulare bărbaților ucraineni din străinătate va fi suspendată, conform declarațiilor ministrului Afacerilor Externe de la Kiev, Dmitro Kuleba. În curând vor fi...
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Următoarea pandemie ar putea fi cauzată de virusul gripal, avertizează oamenii de ştiinţă, scrie The Guardian, citând datele unui studiu care va fi publicat weekendul viitor. Un sondaj...
#petale, #atentie, #studiu, #barbati, #romantism, #varsta , #intalniri