Bate viata filmul?

Duminica, 24 Mai 2009, ora 13:37
1604 citiri
Bate viata filmul?
Foto: cache.gizmodo.com

Filmele au succes pentru simplul fapt ca oamenii vad acolo lucruri pe care le-ar placea sa li se intample si in viata lor.

E placut sa vezi ca pe micul ecran lucrurile triste se pot termina intr-o nota fericita, iar asta iti alimenteaza speranta ca se pot intampla si lucruri bune.

Insa cele mai reusite filme care au avut incasari colosale sunt cele inspirate din viata reala. Se intampla adesea ca viata sa bata filmul, ca pana la urma urmei de acolo s-au inspirat si scenaristii. Ne uitam la filme pentru ca stim ca indiferent de rezultat actorii nu mor in viata reala, ci doar in filme.

Din pacate, in realitate lucrurile nu se termina fericit de cele mai multe ori. Si totusi nu am fi stiut ce inseamna teleportarea daca nu ar fi fost filmele care sa ne spuna asta. Daca e sa mai amintim si de masina timpului si de extraterestrii, cu siguranta putem spune ca ele ne-au imbunatatit viata.

Cred ca filmul bate viata pentru ca scenaristii au gasit deja leacurile care vindeca cancerul si alte boli care sunt mortale. In schimb filmul nu poate bate viata cand e vorba de micile miracole de care are parte fiecare dintre noi in anumite momente ale vietii.

In experientele de zi cu zi totul are o intensitate aparte, astfel ca niciodata nu vom putea sa spunem :"Taiati! si repetati scena". Stim ca orice lucru pe care il facem nu il mai putem repara, daca e gresit.

Si tocmai asta este esenta felului nostru de a fi, fiecare clipa are parte de andrenalina si de momentul ei. Chiar daca in filme unele scene pot fi taiate, in viata nu este asa. Drept urmare noi traim cu gandul ca fiecare moment e unic.

Daca e sa ma intrebati: "Daca viata bate filmul sau invers?", o sa va spun ca viata e net superioara filmelor. Nici cel mai bun actor nu poate interpreta ceea ce esti tu, eu sau altii, pentru ca suntem unici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#viata, #Film, #teleportare, #extraterestri , #intalniri