Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bauturi recomandate cand urmezi o dieta

Marti, 16 Februarie 2010, ora 15:40
2641 citiri
Bauturi recomandate cand urmezi o dieta
Foto: webmd

Atunci cand o persoana incepe o dieta, isi focalizeaza atentia asupra alimentelor, nu si a bauturilor, desi acestea joaca un rol, foarte important. Ca si in privinta alimentelor, exista anumite bauturi recomandate intr-o dieta si bauturi de care trebuie sa te feresti. Afla in continuare care sunt bune si care nu.

Apa simpla este singura bautura recomandata in orice fel de dieta, aminteste Buzzle. Cantitatea ideala de apa consumata pe zi este de opt pahare. Apa este probabil cel mai bun element in pierderea in greutate sau in mentinerea uneia ideale.

Aceasta bautura suprima pofta de mancare, iti pastreaza stomacul plin si te va hidrata. De multe ori cand ai impresia ca iti este foame este de fapt o senzatie de sete, asa ca inainte de a manca bea un pahar cu apa. Daca vei bea opt pahare de apa pe zi, vei pierde 62 de calorii, deoarece corpul va lucra pentru ca temperatura apei sa ajunga la cea a corpului.

La polul opus se afla alcoolul si sucurile acidulate, deoarece contin multe calorii si te fac sa iti fie foame.

De ce trebuie sa bem doi litri de apa pe zi

Cafeaua simpla este buna intr-o dieta, insa uneori se adauga anumite elemente ce iti pot dauna. De exemplu, laptele si zaharul din cafea nu sunt foarte bune pentru regimul tau alimentar.

De ce trebuie sa consumi apa inainte si dupa un masaj

La fel se intampla si in cazul ceaiului. Cel simplu este bun pentru o dieta, insa daca adaugi indulcitori sau lapte, totul se duce complica si nu vei avea parte de rezultatele dorite. O bautura perfecta pentru dieta este ceaiul verde, datorita cantitatii de antioxidanti.

Laptele cu putine calorii si folosit corect intr-un regim alimentar te poate ajuta sa slabesti.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#bauturi recomandate dieta, #apa importanta dieta, #recomadari bauturi dieta , #intalniri