Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bronzul artificial: look de vara tot anul

Duminica, 30 Noiembrie 2008, ora 17:52
2177 citiri
Bronzul artificial: look de vara tot anul
Foto: Blogs.EBay.com

Pe masura ce se aproprie gerul, doamnele se preocupa tot mai mult de aspectul fizic, ce nu trebuie sa sufere din cauza intemperiilor. Pielea in special trebuie ingrijita, iar o crema hidratanta pur si simplu nu e de ajuns.

Sezonul de toamna-iarna 2008 este unul al modei grunge si goth: asta nu inseamna ca negrul nu merge cu bronz. Mai precis, bronz artificial. Doamnele in cautarea unui bronz perfect ajung cateodata la solutii halucinante, cum ar fi hormoni ilegali ca Melanotanul, ce poate fi cumparat pe Internet si "incurajeaza" o culoare naturala, arata TimesOnline.

Este nevoie insa de realism: pana si Victoria Beckham si Cheryl Cole au inceput sa o lase mai moale cu sesiunile de "solar". Aparatele de bronzat emit radiatii ultraviolete (in jur de 95% UVA si 5% UVB) prin lampi fluorescente.

Radiatiile sunt emise intr-un spectru similar cu cel al soarelui, insa din cauza unor efecte adverse asupra sanatatii oamenilor, Organizatia Mondiala a Sanatatii nu recomanda utilizarea aparatelor de bronz artificial.

Cele mai indicate produse pentru obtinerea unui bronz perfect ar fi cremele autobronzante si fondurile de ten. Incercati L'Oreal Nutrisummer sau hidratantul Benefit your Rebel. Pentru un bronz ce "ingrijeste pielea", incercati gama Garnier auto-bronzante, cu extracte de caisa si vitamina E.

Produsele auto-bronzante sunt disponibile in diferite forme de aplicare, de la creme si lotiuni pana la spray-uri. Pentru un efect garantat, utilizati o crema de fata si asteptati sa fie absorbita complet inainte de folosirea produselor.

Si nu uitati: fardurile de obraz sau pudrele pot oferi un efect similar unei excursii recente la Ibiza.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#bronz artificial, #solutii de bronzare , #intalniri