Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Cand e timpul sa lasi copilul cu bona si sa te intorci la job?

Miercuri, 17 Septembrie 2008, ora 08:18
2420 citiri
Cand e timpul sa lasi copilul cu bona si sa te intorci la job?

Nu exista raspuns universal la aceasta intrebare. De cele mai multe ori, dupa o absenta indelungata de la munca, situatia materiala a familiei dicteaza momentul in care trebuie sa iti iei un job sau sa te intorci la cel vechi.

Mai complicat e insa cand motivul pare sa tina de starea emotionala. Cateodata, sa stai acasa cu micutul nu e de ajuns. Sigur, iti plac gangurelile lui adorabile. Insa ar fi si mai dragut sa poti vorbi cu un adult despre lucrurile care iti plac.

Da, sigur, e frumos cand zambeste atunci cand ii dai de mancare. Insa poate ti-e dor de privirile sefului si ale colegilor cand ai rezolvat o problema cu ingeniozitate si eficacitate. Nu inseamna ca esti o mama rea daca vrei sa faci parte din lumea pe care o cunosteai pana acum.

Sau poate te simti vinovata. Nu toate femeile se impaca usor cu ideea ca sotul este singurul care aduce bani in casa. Mai ales daca au fost invatate de mici sa fie independente sau au avut mereu castiguri financiare mari.

Situatia in care te simti prost pentru ca el plateste toate facturile nu trebuie prelungita foarte mult, pentru ca in timp poate dauna relatiei voastre. Vina se poate transforma, cu timpul, in ranchiuna, chiar daca nu e constientizata, si poate duce la certuri.

Problemele emotionale trebuie identificate si rezolvate inainte de a incepe un nou job. Nu uita ca prima intrebare a angajatorului o sa fie: "De ce vrei sa lucrezi aici?". Raspunde-ti intai tie la intrebarea asta, si cu siguranta vei reusi sa depasesti orice obstacol profesional.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Mulți tineri fac față cu greu cheltuielilor cotidiene și sunt sprijiniți financiar de părinți. Aceștia fie le oferă diferite sume de bani, fie le cumpără casă sau mașină. Ajutorul...
Alertă cu privire la un sirop de tuse pentru copii. Produsul ar fi foarte toxic, arată testele
Alertă cu privire la un sirop de tuse pentru copii. Produsul ar fi foarte toxic, arată testele
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că este probabil să extindă avertizarea cu privire la siropul de tuse pediatric Benylin, produs de Johnson & Johnson dintr-un lot descoperit în...
#cand, #intorci, #job, #copii , #intalniri