Cand nu e bine sa spui "te iubesc"?

Joi, 22 Ianuarie 2009, ora 23:40
16340 citiri
Cand nu e bine sa spui "te iubesc"?

Ai milioane de fluturasi in stomac, nu iti sta gandul la treaba si numai cand ii auzi numele simti ca nu mai ai stare. E clar ca ti-ai dat seama ca il iubesti si crezi ca e timpul sa ii spui si lui asta.

Cu toate astea, cele doua cuvinte magice nu trebuie spuse oricand si oricum, ne anunta specialistii de la revistaCosmpolitan. Exista anumite situatii pe care trebuie sa le eviti ca sa te creada cu adevarat.

Nu trebuie sa iti exprimi verbal iubirea pentru el in anumite situatii, chiar daca simti ca nu te mai poti abtine. Este un moment total nepotrivit sa ii spui ca il iubesti atunci cand ai baut cateva pahare si esti euforica.

Daca ii spui "Te iubesc" in aceste momente o sa se intrebe daca nu cumva vorbeste vodca pentru tine. Si nu cred ca vrei sa fii gresit interpretata chiar daca tu ai luat cateva pahare numai ca sa iti faci curaj sa ii spui asta.

Un alt moment nepotrivit de a spune cuvintele magice este dupa o partida de sex extraordinara. Prietenul tau o sa se intrebe daca nu cumva ii spui asta pentru ca stie sa te satisfaca. O sa se simta "violat" si va crede ca ii iubesti doar aceasta parte si nu ceea ce este el cu adevarat. Asta nu inseamna ca nu poti sa ii spui cat de bun a fost in pat, dar lasa pentru alta data declaratiile de dragoste infocate.

Nu uita ca nu trebuie sa ii spui "Te iubesc" prin telefon, mail sau orice alta cale de comunicatie. Cele doua cuvinte pot fi spuse doar fata in fata. Uita-te in ochii lui si spune-i asta ca sa vada ca esti sincera si simti asta cu adevarat.

Si nu in ultimul rand nu trebuie sa iti marturisesti iubirea daca nu a facut si el asta. Daca ii vei spune ca il iubesti inainte sa faca asta va crede ca pui presiune asupra lui. Exista chiar riscul ca sa te paraseasca fiind speriat de aceasta initiativa a ta. Lasa-l pe el sa iti spuna cat de mult te iubeste si cat isi doreste ca sa fie cu tine si daca ii vei raspunde cu aceeasi moneda va fi un moment special.

Nu uita ca odata spuse aceste cuvinte nu inseamna ca mai trebuie repetate dupa un an de zile. Nici varianta din ora in ora nu este buna, dar in momentele speciale merita sa ii repeti cat de mult il iubesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Te iubesc, #momente declaratie, #beata, #dupa orgasm , #intalniri