Cand vorbele te darama: Frazele care iti distrug sansele in fata unei femei

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 23:48
5161 citiri
Cand vorbele te darama: Frazele care iti distrug sansele in fata unei femei
Dreamstime

Adeseori, barbatilor le revine dificila misiune de a fi cat mai originali in abordare, atunci cand vor sa cunoasca mai indeaproape o anumita femeie si sa atraga privirile acesteia.

Nu mai este un secret ca damele sunt plictisite de vesnicele cliseuri si nu mai vor sa auda expresii de genul "ochii tai sunt atat de profunzi, incat pot chiar sa ma inec in ei".

Pe de alta parte, ele vor sa auda fraze unicat, care sa le flateze si sa le arate ca barbatul, intr-adevar, este pregatit sa lupte pentru atentia lor. Din pacate pentru sansele lor de succes, unii barbatii nu inteleg acest lucru si cad in aceeasi capcana oratorica veche, incercand sa "agate" cu vechile tricuri verbale, devenite clisee, noteaza Tialoto.

Astfel, ei nu reusesc sa impresioneze femeia decat in mod negativ. Iata ce replici s-ar putea intoarce asupra ta, daca incerci sa le folosesti pentru a atrage atentia unei femei:

1. "Intoarce-te, ti-a cazut ceva"

Orice femeie, cel mai probabil, se va intoarce, dar, vazand ca nu-i nimic pe jos, se va simti jenata de comentariul tau. Mai mult ca sigur ca iti va rade in nas si te va face sa te simti umilit la randul tau. Asa ca nu incerca asta!

2. "Sper ca stii cum se face respiratie artificiala, pentru ca tocmai mi-ai oprit inima in loc".

O astfel de replica ar fi binevenita daca va cunoasteti bine, altfel cuvintele sunt destul de deplasate. Subintelesul sexual nu este de bun augur pentru o tentativa de inceput de relatie, avand sanse de reusita in foarte putine cazuri.

3. "Draga, ai picioare formidabile. La cat deschid"?

O astfel de replica nu ar putea veni decat din gura unui barbat fara maniere sau a unui mascul ametit de bautura. Nu te poti alege decat cu o geanta in cap.

4."Ce cauta o fata draguta ca tine intr-un asemenea loc?"

O fraza clasica, pe care ea sigur a mai auzit-o de zeci de ori. Pana la urma, ce are locul, tu nu te afli tot acolo? Daca locul e atat de gresit ales, inseamna ca nu numai ea are prost gust, dar si tu. Nu iti marca un autogol cu o astfel de fraza.

5. "Te-a durut cand ai cazut din Rai?"

Nu, dar pe tine te-ar putea durea cand ii vei simti palma peste fata. Majoritatea femeilor reactioneaza negativ la aceste vorbe, pentru ca le considera fara lipsa de inteles. Va crede ca o consideri destul de prostuta pentru a cadea in plasa acestui cliseu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cum sa agati femei, #replici barbati intalnire femei, #clisee agatat , #intalniri