Cat costa o intalnire romantica in marile orase ale lumii

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 16:39
2997 citiri
Cat costa o intalnire romantica in marile orase ale lumii

Romantismul nu este ieftin, dar in unele orase costurile pentru o iesire in doi ajung sa-ti smulga din buzunar o mica avere.

Cu ajutorul unui raport publicat de Deutsche Bank, preluat de Business Insider, putem observa care sunt costurile presupuse de o iesire in oras in doi.

Raportul realizat de Deutshe Bank a luat in calcul cativa factori care nu pot lipsi de la o intalnire romantica, respectiv un buchet de trandafiri, doua bilete la film, o calatorie cu taxiul de circa 3 kilometri, pizza si cateva beri.

Daca va duceti la o intalnire romantica in Sydney, trebuie sa va asteptati la cheltuieli destul de mari, de pana la 230 de dolari. 139 de dolari costa un buchet de flori, aproape 36 de dolari doua bilete la film si aproape 12 dolari o plimbare cu taxiul. Restul: pizza si bere ori racoritoare.

In Tokio, o intalnire romantica presupune cheltuieli de circa 213 dolari. Astfel, un buchet de trandafiri costa 113 dolari, doua bilete la film ajung la valoarea de 42 de dolari, iar o plimbare cu taxiul 12 dolari.

O iesire romantica in Londra este una destul de frumoasa, dar si costisitoare. Pentru a fi romantic in Marea Britanie trebuie sa te astepti sa platesti in jur de 113 dolari pentru un buchet de trandafiri, iar vizionarea unui film te va face sa scoti alti 36 de dolari din buzunar. O plimbare cu taxiul nu va costa decat 12 dolari. Asadar, in total, o intalnire in orasul de pe Tamisa va ajunge la aproape 200 de dolari.

Unele dintre cele mai ieftine iesiri romantice le puteti avea in New Delhi sau in Mumbai. O intalnire in cele doua orase poate ajunge la aproximativ 88 de dolari.

New York este un oras cosmopolit, iar asta il face potrivit pentru o intalnire romantica. Aici un buchet de flori costa 113 dolari, iar o iesire la film va va costa circa 26 de dolari. Si daca va mai ganditi si la o calatorie scurta cu taxiul atunci la finalul unei intalniri veti trage linie si veti observa ca o astfel de iesire va va costa in jur de 185 de dolari.

Moscova poate fi un oras potrivit pentru intalniri, daca va ganditi la ceva aparte. O iesire romantica in Rusia va poate costa in jur de 172 de dolari.

Din lista cu orase potrivite pentru intalniri romantice nu putea lipsi Parisul. Aici o intalnire poate costa in jur de 170 de dolari. Un buchet de trandafiri poate costa 82 de dolari, in timp ce 2 bilete la film valoreaza in jur de 25 de dolari.

Un loc frumos in care va puteti intalni cu persoana iubita este Berlinul. Aici o intalnire romantica modesta poate costa in jur de 139 de dolari, daca luam in calcul un buchet in valoare de 59 de dolari, 2 bilete la film de 24 de dolari si o plimbare cu taxiul de 12 dolari.

Bucurestiul nu apare in acest clasament, dar un calcul aproximativ arata ca aici o intalnire costa in medie 100 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cost intalnire oras, #top costuri orase, #iesire oras doi costuri, #orase lume intalniri romantice costuri , #intalniri
Comentarii
Poza Alan Ritzi
Alan Ritzi
rank 4