Ce greseli fac femeile cand se machiaza

Sambata, 13 Martie 2010, ora 20:31
4074 citiri
Ce greseli fac femeile cand se machiaza

Conturarea buzele cu un creion mai inchis la culoare decat rujul este una dintre cele mai des intalnite greseli de machiaj la o femeie.

Dincolo de caracterul inestetic, conturarea buzelor cu o culoare mai inchisa decat cea a rujului sau glossului are ca efect o subtiere a buzelor, scrie csid.ro.

Pentru a evita aspectul artificial sau pur si simplu pentru a nu fi penibile, femeilor li se recomanda sa fie atente si la fondul de ten pe care il folosesc. Acesta trebuie ales in acord cu tonul pielii si nu pe post de autobronzant.

Fondul de ten trebuie sa acopere eventualele imperfectiuni, sa matifieze tenul, nicidecum sa te faca sa pari proaspat intoarsa dintr-o insula insorita. Femeile cu pielea alba trebuie sa renunte la folosirea unui fond de ten inchis la culoare, asta daca vor sa renunte la efectul de masca, deloc flatant.

O a treia greseala des intalnita in machiajul femeilor sunt sprancenele tatuate. Desi sunt in mare trend la ora actuala, sprancenele epilate definitiv si apoi tatuate, mai ales cu negru, inaspresc trasaturile fetei, le imbatranesc si te fac sa arati caraghioasa.

Daca firele de par din sprancene nu iti mai cresc pe anumite portiuni, ajusteaza-le cu un creion intr-o nuanta blanda, apropiata nuantei naturale a sprancenelor tale.

Aplicarea dermatografului pe jumatatea externa a pleoapelor, in scopul de a obtine un machiaj sofisticat este o alta incercare esuata de infrumusetare deoarece are "darul" de a face ochii sa para mai mici si rotunzi.

Daca doriti sa dati un aer sexy ochilor dumneavoastra, dermatograful trebuie aplicat de la un capat la celalalt al ochiului.

Nu in ultimul rand, multe femei se lasa purtate de val de moda genelor lungi, date cu mascara. Nimic mai dizgratios decat o pereche de pleoape impaienjenite, incarcate de-a binelea cu mascara, si sus, si jos. Mai ales pe timpul zilei!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#top greseli de machiaj, #fond de ten, #creion contur buze, #gene lungi, #mascara, #creion dermatograf , #intalniri