Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce n-ar trebui sa lipseasca din garderoba ta (Galerie Foto)

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 11:22
3477 citiri
Ce n-ar trebui sa lipseasca din garderoba ta (Galerie Foto)

Atunci cand vine vorba de haine, femeile au tendinta de a cumpara fara oprire, tinand intotdeauna cont de primul impuls.

Si cu toate acestea, atunci cand este o ocazie speciala, o femeie sustine ca nu are niciodata tinuta potrivita, asa ca mai face un tur al magazinelor.

De aceea, fiecare femeie trebuie sa tina cont de elemente cheie din garderoba sa, astfel incat sa se poata adapta oricarei situatii, fara a mai pierde timp si bani la shopping.

Realsimple va da cateva exemple de haine care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei femei.

Pantalonii drepti, eleganti, care va pun in evidenta lungimea picioarelor si talia, nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba unei femei.

Se vor gasi intotdeaua ocazii deosebite pentru a-i purta. Fie ca este vorba de o seara speciala, de o intalnire de afaceri sau pur si simplu de nevoia de a va simti eleganta si in acelasi timp sa purtati ceva comod, acesti pantaloni sunt cei mai indicati.

Camasile clasice, cambrate, cu butoni, sunt un element esential in sifonierul oricarei femei. Alegeti o culoare neutra care sa se poata asorta cu orice tip de pantaloni sau fusta si care se potrivesc oricarei ocazii.

Rochiile de matase sunt un "must have" pentru orice femeie care se respecta. Au avantajul ca aluneca usor pe corp, pastrand si conturand liniile acestuia.

Jachetele de piele sunt esentiale, mai ales ca pot fi purtate si cu pantaloni, dar si cu fustele creion.

Pe vremuri racoroase, gulerul de blanita este cel mai bun accesoriu. Tine cald si confera o nota de eleganta.

Fularul alb din casmir nu trebuie sa lipseasca unei femei. Acesta da un aer nobil si in fond, atunci cand este frig afara, veti aprecia mult mai mult un astfel de accesoriu.

Gentile supradimesionate si pantofii cu toc vor fi mereu la moda. Daca gentle de marimi mari sunt practice si incapatoare, pantofii cu toc cu bot barbatesc si cu siret sunt foarte comozi si se potrivesc perfect cu o pereche de pantaloni clasici.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#haine femei, #tinuta eleganta, #haine indispensabile, #garderoba femei , #intalniri